- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A látvány összehangban van a gépigénnyel, sehol egy reccenés, nagyon simán fut és e mellett azért nem elviselhetetlenül ronda közel sem. Az első rész kritikán aluli volt pc-n állítólag, itt most sokkal jobban odafigyeltek a pc portra. A grafikában csak magasabb felbontás, élsimítás, 1-2 plusz effekt van az xboxos verzióhoz képest, ennyit tud a motor, pc miatt nem írták újra. A következő rész már nyilván next gen lesz, akkor majd ugrik a prezentációs színvonal.
Egyébként állítólag tele van buggal a játék és Angliában el is halasztották a dobozos megjelenést. Én még egy buggal nem találkoztam, úgy néz ki eléggé önkritikusak a fejlesztők. Felvesznek még pár grafikust és következő résszel is jól odasóznak remélem.
-
Peat;)
veterán
Én előző részt xboxon játszottam, attól azért szebb most pc-n, de lehet csak az említett pár effekt, meg nagyobb felbontás miatt.
Nekem a diablo 3 csalódását a dark souls feledtette, lehet hogy más stílus, de maga a hangulat, játékélmény a diablo 2 koromat idézi fel. Több fejlesztő is visszamehetne ebbe az irányba, mert közel nem arról van szó hogy a Dark Souls feltalálta a spanyol viaszt. Csak játékosoknak készít játékot és nem vásárlóknak terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb független,bontatlan
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest