- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fratello
tag
válasz
AeSDé Team #31 üzenetére
Asszem a mage cuccok (botok, csengettyűk) fejlesztése nem befolyásolja a spellek hatásfokát, közelharcba meg gondolom nem igazán fogsz velük menni...
Én legkorábban a Majula-tól kettőre lévő pályán (No Man's Wharf) találtam sorcerer NPC, aki árult cuccokat. Pajzs nélkül pedig vicces lesz játszanod (vagy inkább öngyilkosság), habár tegnap sikerült egy olyan japán játékost megidéznem, aki két mágikus hosszúkarddal, egy szál gatyában leverte nekem az eddigi leggusztustalanabb pallosos melee bosst, szóval nem lehetetlen a dolog...
Amúgy ha Majula-ban megkeresed a kovácsműhely kulcsát, majd őnála vehetsz jó(bb) kardot kétkezes mókára. -
Fratello
tag
válasz
leslie.hun #30 üzenetére
Sok sikert a következő boss-hoz, az AG-Robotzsaruhoz... (Majd meglátod miért hívom így... >:-D)
-
Fratello
tag
válasz
leslie.hun #28 üzenetére
PS3-on át lehet az ugrást állítani az opcióknál LS helyett asszem 'B'-re (PS3-on: 'O'), szerintem azzal barátibb a dolog.
A fehér lovag egy Heide Knight NPC, azért van ott hogy leverd (érdemes hátbaszúrásra játszani, lassan fordul), és a játék messze legjobb kezdő hosszúkardját dobja neked (Heide sword, + lightning attack). Én most olyan lvl 130 körül még mindíg ezt a kardot használom, felhúzva +5-re. Amúgy lesz majd még pár ilyen lovag elszórva a pályákon, egyéb lightningos fegyvereket dobnak...
(Ha érdekel itt az egyik hozzászólásban leírtam pár kezdőinfót a korai hajhullás megelőzésére, vagy ha profizmusra vágysz akkor bármelyik Dark Souls 2 wikit ajánlom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest