-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bullseye #2426 üzenetére
Ezt a hirdetést oktatni lehetne, úgy össze lett hozva benne minden:
- P4 mint a szuper gép szinonimája, habár AMD Athlon van benne
- Full Grafikán minden játékot vissz, nem szagat egy 8800GT-vel
- 50.000 Ft mint reális ár
- Gamer gép egy régi házban (nézzétek meg a hátsó ventilátor helyeket a mellékelt képen)
- Gamer gép 1x4GB memóriával, a dual channel arrafelé nem divat
- Gamer gép 160GB-os HDD-vel, de a legújabb Wolfenstein legalább ráfér
- 1 éves gép, amiben egy 2007-2008-as VGA van, és maga a platform is 3 éves, a ház pedig legalább 10
- Mindent vivő helyesírás
- De legalább beköszön az elejénA részemről megérdemel egy UP-ot!
-
-
-
válasz
bullseye #2329 üzenetére
Erre mondtam azt, hogy megoldás lenne ha nem lenne büntetendő belinkelni egy hivatalos hely eladási árát, amennyiben az kedvezőbb, vagyis ha pl. drágábban adja valaki a használtat mint az új garral, de itt is alkalmazható lenne - szabályos fogyasztóvédelemként.
Elmondták, sajnos nem kivitelezhető, ellenőrizhető, stb., nem kételkedem az igazságtartalmában, így sajnos erre nem számíthatunk.
De ezt tényleg korábban is átbeszéltük, meg a mostanit is, tartsuk tiszteletben föccer kérését. -
föccer
nagyúr
válasz
bullseye #2323 üzenetére
Igen. Ha megéri megvenni, akkor vegye meg. Persze ha éppen futó bundle, akkor már igen erősen erkölcstelennek kell lenni hozzá. ez van, sajnos nem lehet minden apró esetet szabályokkal korlátozni.
Szerintem túltárgyaltuk a témát, ha lehet ne offoljuk tovább a topikot.
üdv, föccer
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
-
válasz
bullseye #2022 üzenetére
Nem annyira teljes ez így.
1. te is vehetsz ugye OEM verziót
2. az általad leírtak arra az állapotra vonatkoznak, amikor már telepítve, aktiválva, stb. lett a win, vagyis géphez lett kötve.
Amit én írtam, az pedig egy bárki által megvásárolt, még fel nem használt példányra vonatkozik. -
csibe1
addikt
válasz
bullseye #1922 üzenetére
Pedig jó is az.Tavalyelőtt meghalt az LCD-m,kimentem a tárolóba,előbányásztam a 19-es crt monitoromat,és kb. 10 perc múlva már ismét tudtam gépezni.
Nagyjából egy hónapig használtam,akkor csináltattam meg az LCD-t,ami típushibás volt.
Szerintem tedd el tartaléknak,ha van helyed. -
-
válasz
bullseye #1691 üzenetére
Lehet. De az is lehet, mint a parkolókban, "most loptam testvírem ezt a gyönyörűséges méregdrága órát, csak beteg a család és neked nagyon olcsón odaadnám" - inkább hazudik valami büntetendőt, hogy átverjen és elhidd hogy igazi az áru. Ha meg rendőrt hívsz, megmondja neki hogy ne röhögtesse, ilyen bóvlit egyik bolt sem árul...
-
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
válasz
bullseye #966 üzenetére
"a szálakat én annyira nem tartom fontosnak"
Pedig pont ez a lényeg. Teljesen lényegtelen, hogy "hánymagos".
Az a lényeg, hogy mennyit számol.(#967) lezso6: Valós felhasználás alatt olyan progamokat értünk, amit nem azért futtatunk mert valami célja van.
Arról beszélünk, hogy mennyivel marad el egy 2+2 egy "valódi" négymagos procitól.Egyébként lehet letesztelem, de csak 2600 van itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged