- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Winforms: szinte csak egyedi contrlokkal, formokkal foglalkozunk, és bizony ilyenkor előjönnek a bajai (ahogy az egész 2.0 .net formkezelésnek is)
Fordító: amikor 45 hibát ki kell javítani egy b*zi nagy projektben, és szépen ki kell őket próbálgatni, akkor gond tud lenni még az a 30mp-es fordítási idő is, amit egy 4 magos 3ghz-es procin produkál SSDvel és 4gb rammal megtámogatva. Arról nem is beszélve, hogy ha sietve javítasz egy hibát, aminek az eredménye az, hogy legalább 6x kell nekifutnod mire hajlandó lefordulni, akkor az azt jelenti, hogy elment az életedből negyed óra malmozással (irodai gépeken kb másfél-két perc a fordítás alaphangon).
Intellisense: ok, hogy nincs jobb (bár az új borlandot még nem próbáltam), de attól még vannak hibái.
Egyébként én is megszoktam, én is kb azóta dolgozom vele (nekem még szívnom kellett a gagyi 1.1 winforms-zal is), de mivel sokat kell foglalkoznom szoftverergonómiával, és háklis vagyok az ilyenekre, így kijönnek a hibái. Pedig én is a VSt választnám a jelenleg általan imsert IDE-k közül. De ez inkább csak a konkurenciát minősíti, nem a VS-t
-
orbano
félisten
én sem, de attól még szar (gagyi a gui, nem többszálas, sok művelettől beakad, tré a fordító, mert nem képes több szálon fordítani, lassú az autopopulate toolbar, atombugos a form designer (C# .net2.0), illetve memoryleakel). aztán ott van az idiótán működő solution explorer: nem kérdez rá sem a törlésre, sem a drag'n'drop műveletekre, így néha egy rossz kattintás, vagy egérmozdulat, és csak a következő commitkor, vagy forduláskor derül ki, hogy hoppá, eltűnt egy file, vagy épp nem találod sehol, mert máshova került át. no meg idiótán ugrál, villog, amikor nytogatod, vagy betöltesz egy projektet. az autohideosra dokkolt ablakoknál is néha elfelejti, hogy el kéne hideolni, és kattintgatni kell hogy eltűnjön. ezen kívül rengeteg apróság hiányzik belőle, lehetne okosabb néha az intellisense pl.
amúgy mióta dolgozol VSben és kb. mennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged