- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mármint mit tehet ellene, ha nem tartják be a szavát? kitiltja őket az EU-n belülről?
Az itteni leányvállalatok megadják a jogalapot, de mi van akkor, ha mindenki szarik rá? mit tehetnek ellene? Tapsikolnak, ha majd a megvenni kívánt bezárja kapuit, s kiesik a piacról, ezzel a maradékok között erősítve az esélyt a monopólium kialakulására? -
DeskJeti
tag
A Moto-Apple pernel levo forumban is mindenki azzal jon, hogy a Moto a Google-e.
De nem.
x
Azt pedig szeretnem kiemelni, hogy csak a Moto Mobility-t veszik meg, a Moto Solutions marad, ahogy van. :-) -
törölt tag
Azért az érdekelne, hogy két, amerikai bejegyzésű céggel szemben miféle módon léphet fel egy európai szervezet. Mi a jogi alapja? Ill mik a következményei az ő tiltásának, illetve annak be nem tartásának.
-
Rav3n02
senior tag
Le vagyok maradva, azt sem tudtam, hogy volt ilyen probléma a felvásárlási procedúra alatt, azt hittem már rég a Google tulajdonában áll a cég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest