- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Realme GT Master Edition - mestermunka
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [Algieba:] Pénteki fotók tükörreflexessel
- [Re:] [Lalikiraly:] Kivel, milyen baleset történt, ami vicces (Más számára)
- [Re:] NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- [Re:] [Somatom:] Múlt vasárnapi fotók, Note 9 -cel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phülöp
őstag
ha nem lenne itthon macska, tán be is merném vállalni
Irodai Túlélőkészlet: https://logout.hu/blog/amea/index.html
-
Duck663
senior tag
Nagyon csövesen néz ki!
NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.
-
gabee jr
tag
150€? Vendelbá az öreg alkesz fűtésszerelő 1 liter páleszért megcsinálja ezt a borzalmat, legfeljebb pattogzik majd róla a 25 éves zománcfesték.
"Csukaharapást szőrivel"
-
Low Noise
aktív tag
A hír címe zseniális
-
Ixion77
őstag
Azt az egyet nem értem, hogy ilyen jellegű házba miért kell a GPU-t riserrel rakni be. Kellene olyan opció, amikor az alaplap az egyik oldalon van, rajta 160-as normál magasságú hűtő, és a GPU normálisan a slotba dugva.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Duree
veterán
Jó drágán adják a krómozott csövet.
duree54
-
Duracellm...
nagyúr
Egész pofás. Ez a klaszik jól néz, ki de nagyvonalúan figyelmen kívül hagy pár apróságot, amitől egyszer még rémálomba csaphat át a használata.
-
macilaci78
veterán
Jaj, a régi szép emlékek!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Yany
addikt
Szerintem gyönyörű és meglepően innovatív darabkái vannak egyszerűsége ellenére (vagy tán éppen azért). Ha a por nem lenne a szgép ellensége, már rég ilyesmim lenne.
Most ezen dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/nka6__TbjMs
-
Nyersszotyi
kezdő
Van a padláson egy ugyanilyen csak kerekei is vannak. Vagy 30 éve raktam félre egy zsúrkocsit, hogy egyszer majd még jó lesz valamire. Hát tessék, erre. Pedig egyszer már majdnem szétfűrészeltem szegényt az anyaga miatt.
Adjatok nekem egy egész Bolygót a Világegyetemben és kimozdítom helyéből a fix pontot.
-
Yany
addikt
Ez a csőváz bennem is felidézett alternatív megoldásokat.
Most ezen dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/nka6__TbjMs
-
arn
félisten
Bakker… 20 eve gondolkodtam ilyenen, opcionalis es modularis oldalfallal
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
prolad
őstag
Kíváncsi vagyok, mi lesz az ITX platformmal. 3-4 slotos VGA-k, 200 wattos processzorok, kilowattos tápok. Az új APUk-ra meg ott az STX jóval kisebb méretben.
Csinos, tetszenek az ilyen házak, de sose mertem bevállalni.
-
Ixion77
őstag
Szerintem nem lesz velük gond. Mostanában nagyon divatosak. SFX tápból is vannak már jó 750+ wattosak (én a Corsair SF750 Platinum-mal szemezek), prociból nem feltétlen kell a legnagyobbat venni, az új ITX házak pedig már egész jól fel vannak készülve a nagy GPU-kra is.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
icp1970
senior tag
Csöves konfighoz kiváló
De most tényleg.Ez mitől ház?Inkább számítógép tartó keretnek nevezném.
-
Czeky
Arcképgyáros
Simán el tudnék ebből egy szerveres változatot képzelni, csak a szerverszobát elég jól kell szellőztetni hozzá a por miatt...
Huszonéves retro hardverrajongó. 3Dfx Voodoo II
-
bifida
csendes tag
Nekem egy Streacom FC5 Alpha házam van- ezért elsőre azt hittem ez is egy ventillátor nélküli megoldás lesz, passzív hűtőfelülettel. Számgépes hifi megoldásként az enyém I 6100T, SSD, PCI-E riser kártyán házon kívül egy passzív gt1030 és nincsen mozgó alkatrész. Szóval ez nekem nem jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Streacom DA6 és DA6 XL házai úgy is zseniálisra sikerültek, hogy megépítésükhöz csak néhány lemezre és hajlított csőre volt szükség.
- Újszerű ASUS DUAL GTX 1660 Super ASUS DUAL-GTX1660S-O6G-EVO videokártya eladó több darab GARANCIA!
- UPDATE 06.25. - i3 - i5 - i7 - Xeon processzorok - S1150 - 6 hónap garancia - több darab
- Windows 11 kompatibilis HP ELITEBOOK 830 G5 Intel Core I5 8. generáció 8GB DDR4,256Gb SSD laptop
- Lenovo ThinkCentre M800 SFF - 6. gen. gépalap - félkonfig - bővítési lehetőségek - több darab
- ÚJ! ASUS PRIME H570-PLUS
- Keresek 120 GB SSD -t
- Eladó EKWB EK-Quantum Torque HDC 12 - Satin Titanium 6db-os fitting szett /Garis/
- Újszerű Hp ProBook 640 G2 i5-6200U, 240GB SSD, 8GB RAM, 5+ óra akksi!!!
- Wharfedale Jade C1 center hangsugárzó
- Acer Veriton M4620G - Core i5-3470,4GB RA,.120GB SSD,DVD-RW - AKÁR 2 ÉV GARANCIA! KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest