Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
iMacDonald's #168 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy Ulkesh egy elvetemült iphone fanatikus, de most már látom, hogy ő csak nagyon szereti a telefonját, az igazi fanatikus az te vagy. iSheep ftw. Ha az alma azt javasolná, hogy egyél sz@rt, megtennéd, mert nem fuccsolt még be, amit kitalált? lol
-
Lirion
addikt
válasz
Morden24 #123 üzenetére
Az ikon és vodás multimedia csomagok esetében is össze lehet állítani egyéni megoldást ugyannyi perccel és adatforgalommal, de az sms-ek már nem férnek bele abba a keretbe. Én a vodáról tudok csak nyilatkozni, korábban kb. 4000-t fizettem 50 percért, 30 sms-ért meg 200 mega gprs-ért, aztán váltottam multimedia 5k-ra, és bár igaz, hogy a benne foglalt szolgáltatásoknak csak a felét használom ki, de még így is olcsóbb, mintha bármilyen más csomagokból válogatnám össze, ami kell.
-
Lirion
addikt
"Akkor nem másolás, ha valami pluszt is ad hozzá a gyártó, nem csak másolja az adott funkciót. Remek példa erre a HTC felülete."
Mint ahogy nem másolás a samsung widget megoldása sem vagy a pixon rendszere. A görgetőrutin must have minden érintősbe, de ennyi erővel oda-vissza mindneki mindenkitől másol."Azért az újabb modellek valamiért nem a Prada-ra hasonlítanak jobban"
Hát mire? Tulajdonképpen az összes érintős jobban hasonlít a prada-ra, mint az iphone-ra. Mindegyiken van 2-3 gomb a kijelző alatt, vannak oldalt is gombok és a kijelző mellett van egy pár mm-es perem, ami az iphone-n hiányzik és még lehetne sorolni. Nem kell a marketing duma, a forumozók nagy része elég otthonosan mozog a mobilvilágban, hogy ne vegyen minden fanboy pletykát készpénznek.. -
Lirion
addikt
"Nincs a földön olyan mobilgyártó amelyik nem igyekezne hasonló készüléket kihozni, mint az iPhone."
Már hogyne lenne, van kettő is. Az egyiket Sony Ericssonnak hívják, a másikat meg LG-nek. Előbbinek már sok éve van viszont érintős telefonja a piacon, utóbbi pedig az első ismerettségre és viszonylagos népszerűségre szert tevő teljes érintőkijelzős telefon gyártója, és aki csak a saját korábbi termékénél ad ki újabbat, jobbat. Jah majd elfelejtettem, hogy a Motorola sem nagyon hozakodott elő még teljes érintőkijelzős modellel.
Amúgy is be kéne már fejezni ezt a faszságot, hogy az iphonet majmolják, mert ez baromság. A vásárlói igényeket akarják kielégíteni, akiknek egy széles rétegének bejövős a gombmentes, tapicskolós kijelzős megoldás. Való igaz, hogy az irányzat megerősödése az iphonenak köszönhető, az autók elterjedése meg a ford t-modellnek, de csak azért, mert vmin kevés a gomb és nagy a kijelzője az még nem lesz mindjárt iphone klón. -
Lirion
addikt
válasz
RenegadeC2 #25 üzenetére
"viszont Ulkesh vs. Lirion csatát le sem lehet lőni!"
Nem a'!"Azt nem nagyon értem, hogy hogyan tudná az iPhone-t ilyen sűrűn frissíteni az apple, hiszen tulajdonképpen minden benne van, azok a hibák amiket felhoznak ellene, szinte mind szoftveres hiányosságok, amik kijavításához elég egy nagyobb lélegzetű szoft frissítés."
Jobb kamera, előlapi kamera, nagyobb felbontású kijelző, 3d gyorsító (asszem ez sincs benne), felhasználó által cserélhető aksi. Azt meg nem lehet tudni, mit hoz még a jövő, lehet, hogy 2 év múlva már a beépített projektor is alap lesz egy felső-közép, felső kategóriás telefonban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged