- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Legszebb? Sem szép, magas hegyek, sem tengerpartunk nincs. A Kékes az Alpok, Pireneusok mellett egy apró dombocska. Annak szép, akinek az alföld szép. Bejárva Európa országainak nagy részét én úgy látom, hogy a miénk az egyik sereghajtó, ha szépségről van szó... 1920 előtt a top 5-re pályázhattunk volna, ezzel a csonkával a top 20 is esélytelen. IMO.
-
interstate76
addikt
Nagyon komoly szövegértelmezési problémáid vannak. Hol bélyegeztem meg bárkit is genetikai alapon? Pont a te ilyetén álláspontodat kritizáltam.
Nekem is sikerült dolgoznom itthon és külföldön is, és abszolút nincs meg az a fajta különbség, amiről te beszélsz. Mindenhol megvan a könnyen befolyásolható tömeg, és van egy sokkal szűkebb réteg, önálló, saját gondolatokkal. Pl. sanyarú körülmények között élő spanyol kisemberek között arányaiban semmivel sincs több vagy kevesebb olyan, aki lopásra hajlamos, mint itthon. Csak a hozzád hasonló, "álokos" megmondóemberek szeretnek nagyokat mondani. Akkor is, ha nincs semmi alapja.
-
interstate76
addikt
Érdekes. Szerintem mi nem ugyanabban az országban élünk, ill. te hajlamosabb vagy meglátni a hazai f.szságot, mint ugyanazt külhonban. Arra már ki sem térek, mennyire sántít a német és svéd párhuzamod a lopással kapcsolatban - úgy beszélsz róla, mintha genetikai alapon lenne eredeztethető a különbség. Áhhh, tényleg ne menjünk bele, már most világosan látszik, hogy totál parttalan lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest