- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
-Skylake- #78 üzenetére
Tehát azért mert nő..ha férfi lenne, ugyanazokkal a kvalitásokkal, akkor felvennéd. Komolyan nem látod? De nem vitatkozom, írj levelet az egyenlő bánásmód hatóságnak, ha nekem nem hiszel...
Ahogy írtam korábban ki lehet szűrni a neked tetsző munkavállalókat...de azt mondani, hogy azért nem veszed fel, hogy nő (mert szülhet), az diszkriminatív. Amúgy férfi is elmehet gyesre csak mondom... -
-
mike1334
veterán
válasz
-Skylake- #53 üzenetére
Nem az. De kár rajta vitatkozni, nem is fogok. Ez így nem érv. Az, viszont, hogy a szépség relatív és nem mérhető (nem olyan, mint az angol nyelvtudás vagy az orvosi diploma) eléggé jó érv szerintem. Más kérdés, hogy meghirdeted az állást, és végül kit veszel fel..de ha a bíróság/hatóság kimondja, hogy megsértetted az egyenlő bánásmódot, akkor komoly bírságot kapsz a nyakadba...amúgy szeretem, mikor leszaroznak egy jogszabályt úgy, hogy azon ehhez értő emberek tucatjai dolgoznak és sok esetben a bírói gyakorlatot követik le. Kb olyan, mint mikor nulla jogi ismerettel bírói ítéleteket kritizálnak...nem ellened irányul, csak úgy kijött...
-
mike1334
veterán
válasz
attila9988 #48 üzenetére
Nem szerintem, hanem a jogszabály szerint..de már leírtam erről az álláspontom, majd ha azt tudod vitatni jogi érvekkel, beszélgethetünk....
-
mike1334
veterán
válasz
enginev3.0 #46 üzenetére
Annyira vagyok kopasz vénember mint te tasmán ördög (kivéve ha az vagy, mert akkor közel se
)
-
mike1334
veterán
válasz
Dyingsoul #44 üzenetére
Bizonyított dolog, hogy pl a döntési képesség csökken folyamatosan a nap során. Normális ebéddel vagy egy sétával vissza lehet tölteni valamennyire. Ezért van, hogy ebéd előtt vagy után sétálok 15-20 percet, és sokat javít a teljesítményemen...ha már csinos masszírozó motivátor csajok nincsenek...
-
mike1334
veterán
Van olyan ország (pl USA), ahol kifejezetten tilos fényképes önéletrajzot kérni pont ezért.
Más: én meg olyan szakmában dolgozom, ahol szvsz előny, ha nem nő az illető, egyrészt a munka típusa miatt, másrészt pedig a szakma "elnőiesedése" miatt. Bár pont a múltkor volt, hogy valaki facebook csoportban titkárNŐ-t keresett az ügyvédi irodába...pillanatok alatt szétkapták a hirdetését, le is tiltotta a kommenteket
-
mike1334
veterán
Nem feltétlenül ezzel van baj. Nem a (leendő) munkavállalónak kell megfelelnie elsősorban az egyenlő bánásmód követelményének, hanem a munkáltatónak. Egyszerűen nem írhatja le, hogy csinos nőket keres, mert objektíve ez nem feltétele a munkavégzésének. (Más kérdés, hogy nehezebb bizonyítani, ha behív 100 nőt és az 5 legcsinosabbat veszi fel...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest