- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Direkt kérdezték, hogy szeretném-e, ha titkos telefonszámom legyen. Természetesen igent mondtam.
szerintem pont ezt lesz*rják magasból...
-
EmberXY
veterán
Az én telefonomban alapból be van állítva, hogyha rejtett számról hívnak, visszadobja úgy, hogy ki sem csöng, a túloldalon meg pisloghatnak mint hal a szatyorban... (továbbá egy-két nemkívánatos telefonszámról érkező hívás is ugyanezen a szűrőn megy át
)
Mivel az adataimat nem szoktam csak úgy megadni, ezért olyan is előfordul, hogyha számomra ismeretlen a hívó (vagyis nincs benne a telefonban a száma (tehát nem cseréltem vele számot)), akkor simán kinyomom.
Az eredmény: engem nem szoktak semmiféle baromsággal "zaklatni".Vezetékes telefont meg használ még valaki otthon?
-
Szüleimet keresték valami üdüléssel. Mégis hol lennének reggel 8 és 4 között? Mondtam neki 5 után hívjon. Mondta, hogy ő 3-ig van. Annál jobb.
-
nem_tom
őstag
Egem szerencsére nem zaklatnak ilyenek, de biztos jó dolog ezeket hülyíteni.
-
sagvary
aktív tag
Nem vagyok túl udvarias a tolakodó telefonálókkal. Mindig utazást nyerek, bemutatóra hívnak, banki ajánlattal jönnek. Mobilon sokkal ritkábban.
-
JetiRulez
őstag
Faternak van egy tartalék kártyája. Nem rég lett kibontva, senkinek nem adtuk meg a számot, mégis ketten csörgették azóta.
Egyébként meg nem véletlenül húztam ki a vezetékes telefont. Minden héten keresett valaki valamilyen ajánlattal.
Igazából azt kéne csinálni, hogy megkérjem őket a következő alkalommal, hogy húzzanak ki a listájukról, hátha sikerrel járok. -
kraftxld
félisten
Siman elkezdi tarcsazni az automata komplett szammezoket, majd es csak akkor dobja operatornak a hivast, ha felvetted.
-
RootRulez
félisten
válasz
dízelracer #7 üzenetére
Rejtett számot én se veszem fel csak újabban, mióta após cégesről hív néha, az meg olyan, persze az is munkaidőben...
Leszedtem egy progit telóra, be lehet vele állítani miket fogadjon és miket nem... Be lehet állítani, hogy a rejtett szám ki se csengjen, meg csak azok tudjanak hívni, akiknek a neve/száma benne van a telefonkönyvben + ki is lehet zárni számokat, hogy ők nm érhetnek el...e
-
Brutforsz
senior tag
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy egy algoritmus generálja a számokat, amiket tárcsáz a rendszer, aztán ha kicseng, pipa, ha fel is veszik, két pipa, lehet legközelebb is hívni, illetve továbbpasszolni, ezt nem tiltja semmi.
(Ez ugyanolyan, mint ahogy -- ha minden igaz -- Woody Allen fogalmazott: több tízezer telefonszámot tudok fejből - csak azt nem tudom, melyik kié.) -
Ptech
addikt
Engem szerencsére csak az itthoni telefonon hívogatnak mindenféle nyelviskolából meg üdülési okosságokkal.
Bár az sokszor még idegesítőbb is, mert rohannom kell a másik szobába ahol a telefon van, ha el akarom érni, erre csak valami reklám baromságot akarnak rámsózniÉs mindezt annak ellenére, hogy amikor aláírtam a szerződést minden marketing meg harmadik fél részére kiadását tiltottam a számnak..
-
aphra2
senior tag
Sztem is a szolgáltatótól kerül ki az adat , ősrégi praktikumos számon nem hivogatnak ,(akkor talán még komolyan vették az adatvédelmet)
Másfél éve vett djuice-s számon meg igen, pedig én is kértem hogy ne adják ki, rejtett szám mindig, pl: nyelviskola , OKJ-s ingyenes képzés , víztisztító berendezés, életbiztosítás ..stb.
Másik lehetőség , hogy más cégek adják ki, akikkel a neten van kapcsolatba az ember, pl online kötelező biztosítás, (úgy rémlik ott is meg kell adni a telefonszámot). -
Jhonny06
veterán
Igen, tudom, hogy mire gondolsz. Én is..
_______
Amúgy szerintem simán kiadják a mobilszolgáltatók a számokat, biztos vannak erre források, a mai világban már nem egy nagy kaland megszerezni ezeket, hiába törvénytelen, stb. Engem is szoktak hívogatni mindenféle informatikai- és angol tanfolyamokkal kapcsolatban, udvariasan megköszönöm szépen és kész. Mondjuk csak normális időben, kora- és késő délután és elég ritkán. Nem különösebben zavar, végül is csak egy szám, nem érnek vele sokat. Nem rejtett számról hívnak általában.
-
Fél 11-kor szeret az ember még aludni
Úgy érted, délelőtt??
-
CséZé
őstag
válasz
dízelracer #5 üzenetére
azt kifelejtettem az írásból, hogy mind a két alkalommal rejtett számon hívtak.
úgyhogy még el sem tudom menteni, ne vedd fel néven. -
dízelracer
őstag
Az én számom sehol nincs fent még a telefonkönyvekben sem találod meg. Mégis hívogatott pár éve egy Kiskunhalasi nyelviskola. Kb 2hete újra felhívtak és szinte betűről betűre ugyanazt a rizsát lenyomta a faszi a túloldalon. Elküldtem a francba. Azóta "ne vedd fel"-ként van elmentve a számuk a telefonomban. Mást nem tehetek pedig rohadt idegesítő mikor munkaidőben zaklatják az embert a hülyeségeikkel.
-
sagvary
aktív tag
Szerintem ne csak az itteni adatokra gondoljunk, lehetett az bárhol ahova beírtuk. Akár egy Internetes vásárlásnál is megadja az ember.
-
Snowy_owl
őstag
Itt a Ph adatlapodon ott van.
Nem volt nekik olyan nehéz dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest