- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
Szten Márs #11 üzenetére
Egyetlen elírásból ilyen messze menő következtetéseket tudsz levonni?
Nem tartom jó ötletnek, hogy olyan külföldiek jelentkezhetnek egy magyar tehetségkutatóba, akik nem beszélik jól a magyart (vagy éppen szinte shogy, mint Kállay-Saunders).
Nagyváradon a lakosság kb 25-30%-a magyar, ha jól tudom. Ott annyira megvetik a magyarul beszélőket?
Egyébként felesleges az ilyenen összevesznünk, mindenkinek más a véleménye mindenről.
Szerintem a két állításom nem áll ellentétben egymással. -
CséZé
őstag
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
azért is hagytam szó nélkül, mert tegnap este óta már el is felejtődött, én meg most találtam csak rá. úgyhogy nem akartam előhozni megint. kicsit én bele is fáradtam már abban, hogy ilyen alapvető dolgokat magyarázzak el tudatlan embereknek.
másrészt, az lett volna, hogy az én "finom" stílusomban elmondom a véleményemet a témáról és a leányzóról, és szépen törli az egészet, tehát felesleges lett volna írnom is. az ilyeneket szóban kéne helyretenni, mert arra is lusta, hogy végigolvassa, meg mire a végére ért, az elejét el is felejti...baluka26: most nem a megasztárról van szó meg az x-faktorról, mert rohadtul nem érdekel. engem az idegesít, ahogy néhányan tévesen látják a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest