- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
nekem is vannak elveim, igaz nem olyanok mint a tied, de ha leírnám, kapnék a pofámra én is, nemkicsit, nagyon...érdemesebb megtartani magunkban.
ha meg a nemzeti becsületről van szó, nem billentyűzettel kell harcolni...
-
DeFranco
nagyúr
+1
CséZé: amióta látlak itt a fórumon, szimpatikus embernek ismertelek meg, de az utóbbi időben tényleg permanensen fenn van a pumpa nálad. Kicsit állj le, fújj egyet, esetleg vonulj félre (nem elküldelek, ne értsd félre), és helyrejönnek a dolgok. Ne kelljen utólag megbánnod, az sokkal rosszabb.
-
moha21
veterán
válasz
Brutális eb #40 üzenetére
D1Rect megelőzött a #31 hsz-ban. :>
-
Brutális eb
addikt
Most mi van?
Ki kicsoda?
Azt se tudom én kivagyok.
Persze ettől kivagyok.
Na megyek is kutyát sétáltatni arról legalább tudom mi vagy ki?
Vagy nem?Ezzennel bannolom mindenkit.
"Beszélgessünk hát faszságokról."
Ez azért elég primitív.
Persze van egy-két értelmetlen bejegyzés de az egész közösség nem erről szól.
Ha te csak ezt vonod le az nagyon szomorú. -
Dictator^
veterán
Ignorál.. :d
-
nem_tom
őstag
Amióta bannoltak, egyre jobban átmész trollba. Ezzel biztosan nem érsz el semmit. Maximum azt, hogy egy szegénységi bizonyítványt nyújtasz be a többi fórumozónak (vagyis nem fognak kedvelni) és még talán végleg ki is bannoltatod magad. Általában ok nélkül nem bannolnak. A szabályok meg szigorúak, hogy meglegyen itt a rend. Ha ez így nem tetszik, el lehet menni.
Szerintem hagyd ezt abba és kezdj el rendesen fórumozni, próbálj meg hasznos tagja lenni a közösségnek és jobban ügyelj arra, hogy mit írsz, mibe folysz bele. Csak egy tanács.
-
DEJVID
őstag
válasz
TazLeacher #35 üzenetére
Tudnám mi bannolni való van azon, hogy valakire azt mondják magyarellenes?
-
TazLeacher
nagyúr
Mindketten tudjuk, hogy miért kaptad a bant. Azért mert lemagyargyűlölőztél, magyaraelleneseztél, meg hasonló jelzőkkel illettél 2 fórumtársat....ja, igen, én voltam az egyik.
Tedd meg magadnak is azt a szívességet, hogy erre nem válaszolsz, és ne menjünk bele századszor egy parttalan vitába, csak azért írtam ide, mert látom megy a sajnáltatás, meg az "ok nélkül banoltak" műsor. Holott mindketten - meg még egy páran - tudjuk, hogy ez nem igaz.
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #33 üzenetére
Már senki.
-
DEJVID
őstag
/lvl up Dejvid. Elvégre ez a cél.
-
zH.
senior tag
'nem trollkodtam'
na ne..
'sose csesztettem másokat'
-||-
én itt befejeztem ,de én 1 hozzászólás miatt kaptam egy 12órás bant ,amiben még anyázás sem volt ,csupán kiengedtem a gőzt. te meg sorra szemetelted én ,sislaci és még nem tudom hány ember topicát.(#24) CséZé : mert nem tetszett neked a fültágítója? amennyire utána olvastam ,hogy topicokon keresztül durván személyeskedtetek.. én biztos nem birtam volna ki annyival ,hogy kicsit visszaszólok..
-
Ha elfogadod a velemenyem, akkor azt tanacsolom, hogy ne csinald ezt. Semmit sem ersz el vele, csak magadra huzod a modikat. Kaptal egy napot, eltelt, forumozz tovabb.
-
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart #13 üzenetére
bocsi én hazudtam. nem is véleményt mondtam, hanem tényeket.
-
Crystalheart
őstag
Engem még nem bannoltak soha azért, mert elmondtam a véleményem, érdekes.
(Szerintem ez csak azt bizonyítja, hogy ti hazudtok, és én vagyok az összes mod.
)
-
válasz
Cthulhu Dawn #8 üzenetére
Én meg lezso6 vagyok és banolom a komplett moderátor gárdát.
-
CséZé
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #8 üzenetére
az lehetetlen, mivel nekem is van moderátor regem, pl az egyikkel banoltam ezt a reget 1 napra, a másikkal meg elvettem az arcképet.
-
^Clown
addikt
Már megint bannoltak? Szomorú...
-
myteve
tag
lehetőleg regisztrálj be másodregen, és majd húsz év múlva mondd meg, hogy háhá, én voltam csézé. Akkor aztán igazán menő leszel. Bizony.
-
baluka26
veterán
Miután megláttam, hogy kaptál bant, éreztem, hogy egy hasonló írással fogsz visszatérni.
Szerintem mindenkinek lehet itt saját véleménye, ha az az alapelveket nem sérti...legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
.bableWes
őstag
viki mit mond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest