Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz Everman #164 üzenetére

Aranybogar apple fanom arra nem gondoltal hogy nekem minderre egy keszulekben olcson es megbizhatoan ( erre most azt fogod valaszolni hogy megbizhato? az n97 ami a rokonnal van folyton ujraindul! - gyorsan reagalok elore: Leszarom, magannyomor, amit nem hasznalok annak a hibaival minek foglalkozzak? ) lehet szuksegem?

"jatszani nem jatszom mert nem unatkozom ( van munkam ) akkora forumdroid meg nem vagyok hogy mobilon is azt nezzem mit valaszoltal eppen. Sot fix allasom van es randizni se kell"

Ok, akkor már csak az a kérdés, hogy mire is használsz Te egy smartphone-t? Hisz, ha ennyire céltudatos vagy, akkor gondolom navigációhoz van rendes navid, videót kamerával veszel fel és fotózni is rendes gépet tartasz a kesztyűtartóban. Nos akkor a smartphone csupán státuszszimbólum nálad? Mert mint kitűnik, használni nem szoktad, csak arra, amire egy hétköznapi "buta" készülék is tökéletesen megfelelne.

Logikailag kovetkezetlen a kotekedesed, mellesleg kosz hogy kiigazitottal hogy a jatekok es a forumozas a smartphone fo funkcioi ( csak hogy en is hulyesegekbe kossek bele )

Mindenesetre faszan es semmikepp sem gyermeteg modon vagtal vissza hogy az n8 buzis es tul van arazva, csak gyanitom hogy kedvenc magenta szinu szolgaltatonknal alig tobb mint a fele lesz az i4-nek. Ehhez viszonyitom a tularazast. Sajat kulonbejartu velemenyem hogy egy garbos gyoker - aki azt hiszi ha mashogy fingik mint a sun cisco vezere maris megforradalmasitotta az it szektort - buzis kullemu kutyuket ad ki a kezei kozul, tudom rozsaszin inges managerek feher laptopos managerek korat eljuk. Es a rideg acelt meg a csodas uveget buzisan is fel lehet hasznalni, ez tortenik az iphone-al az en szememben, ranezek es egy buzit vagy egy not tudok elkepzelni tulajkent. Nem tehetek rola, ez a benyomasom, vedd magadra nyugodtan, leszarom. Mondogasd az n97 problemaidat, azt is leszarom. Jatsz a tererovel azt is leszarom, igaz nem gondoltam volna hogy a kezdeti westel-pannonos korszak utan ujra divat lesz a "na kinek van pinceben terereje?" jatek. ( Ezt kulonosen mokasnak tartom )

"Most őszintén, mit lehet egy ilyen hírre fórumozni? Meghibásodik a készülék és a gyártó javítja, vagy cseréli. Mi ezen a hírértékű? Te komolyan csodálkozol, ha pár hozzászólás után elterelődött a téma erről???"

Ebben egyetertunk semmi hirerteke nem lenne, ha imadott kutyugyarad nem csinalt volna annyi fassagot az iphone4-el amit csinalt. Ezert hir az ha valaki kicsereli a hibas keszulekeit. Le kell szogezni, hogy legalabb ebben nem majmoljak a nagy o-t;) ( nem a csereben hanem a baszakodasban a sajto elott )

Új hozzászólás Aktív témák