- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
idezd mar legyszi hol allitottam, hogy elbutulna valaki a szinkrontol. csak annyit mondtam, hogy (szerintem) nem lesz teljes az elmeny ha lecsereljuk a szinesz hangjat onkenyesen. ez ugyanugy igaz a japan/orosz/koreai etc filmekre is, csak mivel szerintem itthon legalabbis marginalis a piaca ezert celszerubb az angollal kezdeni. senki nem mondta, hogy csak az amerikai filmek a jok.
dabadab: beleneztem a better call saul elso reszebe, az hd volt
-
proci985
MODERÁTOR
koreai / japán / orosz jó filmek biztosan vannak, ezekhez mind van legalább angol felirat (magyar nem feltétlenül). vietnami jó filmet nem tudok mondani, de lehet van az is.
btw én ezeket is eredeti nyelven szoktam nézni, hiába nem értem őket. ok, japán / orosz még pár szóig csak-csak de a korai szókincsem konkrétan nulla.
anno az odeonban a bosszú triológiát egyébként eredeti nyelven vetítették, nem hinném, hogy túl sokan értették volna felirat nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged