- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs lehetőség arra, hogy VOIP alkalmazás készüljön a platformra. Nincsenek hozzá API-k, hogy egyszerre rögzítsd a bejövő hangot és lejátszd amit le kell, valamint natív kód híján kodeket se tudsz implementálni...
Feltéve, hogy a realtime hangtömörítés egyszerűbb művelet, mint a képtömörítés (amivel találkoztam BB-n), még lehet, hogy éppen ki lehetne szuszakolni. De az első fele nem múlik el.
-
luw2win
őstag
Fu, szépen összeszedte, ez viszont számomra kérdéses:
'd. Ever wondered why skype on VZ bberries dont work over wifi? Or why there is no fring app for bberries?? There is a technical limitation on bberries that does not allow full duplex voip, so all you get are apps such as iskoot or Skype for bberries which are call through methods, use your minutes and dont even work over wifi.'
Miért nem müködik wifin keresztül a Skype?
Valaki magyarázza már el ezt a VOIP meg stb dolgotKöszönöm
-
Vodar
senior tag
Én személy szerint örülök neki, hogy nem egy teljesen új op rendszert készítettek, mert én egy-két apró hiányosságtól eltekintve rendíkvül meg vagyok elégedve a BB OS-al.
-
plus44
veterán
És? Ettől még jól néz ki.
-
Ez a hozzászólás tökéletesen rávilágít a BB sok problémájára.
-
-
utomi
senior tag
Nem tudom honnan szeditek ezt a faxságot de már miért lenne öreg vagy öregedő a rendszer? Az 5.0 gyakorlatilag most jött ki. Szerintem még így is túl gyors a 6.0. Egyébként is honnan a lószarból tudja az Engadget, hogy a kódok mennyi % lett újraírva. Ilyen alapon egyébként az iOS4 is alig fejlődés a 3.1.3-hoz képest.
-
kaller1
veterán
Már ez is fejlődés, hogy ide eljutottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged