Új hozzászólás Aktív témák
-
khmmmm
tag
-
eami
veterán
szerintem előfordulhat ugyanis kártyáról vonva fixen baromi drága lesz. én pedig (meg gondolom még páran) nem fogok pénzt parkoltatni náluk addig amíg nem lehet rendesen managelni hogy melyik zsebből vonjon és egy egyszerű vásárlásnál is a balancet kopasztja. ha marad így ez a része szerintem hamar érezhető lesz a tranzakciók számának vissza esése.
-
Crytek
nagyúr
Erről írtam fentebb. 50$-os napi limit van. De ha egy bundle teszem azt 30$ amit ugye 2x kell megvenned az 60$ ,de mivel az első után csak 30$-nál vagy engedi megvenni a másikat is. De onnantól semmit se sima bundlet semmit. Hányadék ez az oldal.
Tehát az Anime Yuri is két részletbe lesz majd mert ott maga az első pakk lesz vagy 50$
-
Crytek
nagyúr
Ha hiszed ha nem be lesz írva mindig.... kb 3 óta 0:0 órán van a Cossacks fos azt gondoltam indul új csomag.. Nem szeretek egymás után duplát kommentelni..ha lehet.
Amúgy meg ha ennyire türelmetlen vagy figyelgessed
Artifex Mundi #6 1.14$ (Csak így zárójelbe szerintem a legrövidebb HH-ja most ennek volt)
-
-
Crytek
nagyúr
Savat nem fogok kapni így is kb szobrot emelnek ,mert mindezük ellenére folytatom..
Nem mellesleg ha zárolják a fiokom gondolod nem küldöm vissza a bent lévő pénzeiteket? Ez nem én lennék.
Szóval nyugalom van és paypal gyűlölet.Egyébként más ilyen paypal szerűség nem létezik ?
-
Crytek
nagyúr
Olyat úgyse csinálhatnak ,hogy lenyúlják a rajza lévő pénzem.
Akkor meg nem érdekel. Megy ameddig megy.Felvetettem mindenkinek akik a jelenleg futó bundlekban részt vesznek küldjenek előre pénzt. NEM ők egyből leléptek mondván ilyen magas fee mellett nem maradnak. (Abba bele se gondoltak hogy most küldenék F&F -ként ugyanúgy nem lenne semmi fee ahogy eddig se)
Ez van.
Regelnék új fiókot de nem sok érteme volna mert ip ugyanaz lakhely és másik bankkártya tulaj is én vagyok szóval ezt a tetvet még átverni se lehet.
Haver accoutjával még lehetne dolgozni egy ideig de 100% hogy nem adná oda a paypal fiókját ez végett. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Nincs problema.
Más is foglalni szokott többet akkor más néven kerül fel.
Egyedül kb a nyomorult moderatort vagy kik hozzák ott a szabályokat őket zavarja.
Nem is értem a szabályok miben létét. Mi akik csináljuk ezt mi kurjuk el a drága idönket ezek meg még azt is határok közé teszik, hogy mennyit kereshet vele az ember.bluuzia: Üdvözlet.Ment a privát az infokkal
-
Crytek
nagyúr
Én meg nem tudok angolul... De szerintem ettől függetlenül értem a paypal müködését.Nem tudom van e orszagonként eltérő paypal felület vagy bármi de ha volt balanszom ha nem érdekes mod én mindig láttam hogy van-e fee vagy nincs.Ezért nem értem sokszor azokat akik kamilláznak ezen.
-
-
Sirpi
senior tag
Előkerültem, intézem
Szerk: megvettem, (2.89 + 16.95)/21 = $0.95 az ára. Nemsoká küldök priviket, de aki proaktív, addig is küldje légyszi a zsét az egmaria(kukac)yahoo.com címre (a (kukac)-ot értelemszerűen cserélni kell), és küldöm a giftet. Fontos, hogy a PH-s név legyen a tárgyban, és az email-cím mindenképp, ahova küldhetem a giftet.
-
Crytek
nagyúr
A multkori nagy happy houros bundle tumultust is jól megszívtam majdnem mert egyszerre voltak aztán jönnek a mindenféle hirtelen előkerülő fantasztikus indiegala limitációk.
Már lassan nincs olyan limit amit ne nyomott volna az arcomba ,meg minden mondvacsinált indok csak nehogy tudjon vásárolni az ember.(És mivel nagyon minimális szinten tudok csak angolul nem akarok magyarázkodni az indiegala balfaszságai miatt)
De rajtam kivül a group buys csoportba még 3 másik ember is happy hourozik.Ha ők csinálnak ott jelentkezzen akinek kell. -
Crytek
nagyúr
Részben érthető ,de az még mindig nem ,hogy miért tőlem kérdik sokan ,hogy mennyi a fee.
Elvileg mindenkinél ki kel hogy írja a paypal nem?
Más:
Lassan kell valami 3 A4-es oldalas monológot kéne rittyentenem mindig a group buys topikba amit nyitok 1-1 bundlenak ,mert sokan el vannak tévedve.Ha valaki "lefoglal" valami a beböfögésével akkor láthatóan ő azt gondolja / gondolják hogy ez egy premium szolgáltatás és majd én fogok 60 ember után szaladgálni.
Nem értem az embereket. Ha én szolok valakinek kell valami akkor baszki nem is alszok lesem mikor tudom teljesíteni amit ígértem. Ezek meg le se szarnak. Látom hogy online mert a steam jelzi játszik. Ráírok vissza se válaszol semmit.
A másik meg ráírok ... ja bocs már nem is kell. Ja ,hogy ha nem írok rá ez ki se derült volna?Kezdem lassan tényleg a hitemet veszteni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest