Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Különösebben nem tudok technikai infókat erről, a Prey-t meg kb. 10 percig volt szerencsém látni, mert nagyon nem volt bejövős.
Mondjuk a Doom3-al mindig kicsit ambivalens érzéseim voltak. Nagyon jó ötletek és feelingek voltak a játékban, de alapvetőleg köze nem volt ahhoz, amit én Doom-ként szerettem volna látni. Na persze ez egyéni szoc. probléma.
Igazából jó FPS-el utoljára a Bioshock személyében találkoztam.
Egyébként nem akarok kárörvendő görény lenni, de nem a Cry-os fiúk voltak, akik mellszélességgel tolták, hogy PC meg PC és PC, no konzol, és páran (többek között személyesen én is) jótr röhögtünk azokon, akik emiatt magasztosították őket?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
szerintem kicsit jogtalanul alázzák itt-ott az idtech4-et, mert nem volt az olyan rossz... csomó újítást hoztak vele, amik addig sehol nem voltak: pl a teljesen dinamikus fények elég sokat tesznek azért, hogy a parahangulat meglegyen... a gépigényen is dobott azért rendesen, mert a mozgó fényforrások által létrehozott árnyékokat folyamatosan újraszámolni nem kis meló... meg itt-ott rombolható volt a környezet is... úgy tudom, hogy a kiadás előtt nem sokkal faragtak rajta rendesen, hogy barátibb legyen a gépigénye... krájzisznál meg ez elmaradt és még most sem megy minden gépen fullon ezerrel... ha az idtech4-nél is kiadták volna úgy, akkor lehet nem lenne rá ennyi panasz
kíváncsi leszek az új wolf játékra, hogy az erősen felturbózott idtech4en mit mutat
anno az új wolf idtech3-ra került... meg a mohaa is és össze tudnék még írni vagy 50 játékot
máshol leírtam már, hogy ezért várom az idtech5-öt, mert ha tuti lesz, akkor jó eséllyel venni fogják a cégek, mint a cukrot és minőségi/optimalizált játékokat kaphatunk... mellesleg nem kell az engine-nel dolgozniuk, hanem több idő marad a tökéletes atmoszféra/hangulat megalkotására
(mellesleg szerintem ebben szenvedünk most legnagyobb hiányt) -
Fairplays
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kíváncsi leszek az új wolf játékra, hogy az erősen felturbózott idtech4en mit mutat 
De még mindig nem volt akkora élmény mint p1-eseken Qaukezni.