Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
debut12
aktív tag
Yerli kedvenc platformja a PC, ezért szerintem nem kapunk szarabb verziót, mint a konzolra.
A rombolhatóságot még mindig hiányolom belőle, mert ha jól tudom az "új" Battlefield motor már azt is fogja tudni. Persze itt mindenki azzal jön, hogy nem ez a lényeg, hanem a játékélmény. Szerintem meg élményfokozó ha a valóságnak megfelelő fizika van egy játékban. Meg sokan jönnek a grafikai kérdéssel, erre úgyszintén ez a válaszom. Végül is a mai napig lehet játszani egy jó kis Doom 1-2, Wolfeinstein 3D-t, akkor üljön le és tolja azzal...Crysis játékélmény. A sok Unreal meg multis arc miért nem képes felfogni, hogy valakinek nem jön be a másodpercenkénti head shot, meg gyilok!!!???? Miért nem lehet megérteni, hogy FPS és FPS között is van elég nagy különbség???? Egy Crysis szintű pár katona az élvonalban szintű játéktól mégis mit vártok???

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest