Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
teeem
aktív tag
Bizony nem engedik magukat befolyásolni, az ő célfelhasználóik egyértelműen a hardvertesztelők, meg a grafika érdeklődésű játékosok. Grafikára értve lehet, hogy minden játék csak utána, de játékra értve minden játék után.
De ez személyes vélemény, mindenki mást szeret, mindenkinek más az ízlése. Az UT pedig távolról sem elavult. Vagy ha az is, akkor is jobban keresik mint a Cryenginet és jobb játékok is születnek vele. Szóval hiába a CEngine, ha senki nem kezd vele semmit. -
nofi
addikt
Tény, hogy mindig kell egy csapat akik évekre előremutatnak a PC-s játékokban alkalmazott technológiák szintjén, de azért jobban örülnék ha valakinek feltűnne, hogy pl egy Unreal 3 engine mennyivel kelendőbb (optimalizáltabb, kiforrottabb) mint egy Crysis. A CryTech is tudtommal beismerte, hogy ugyan szép díjakat meg söpörtek be, de az eladások messze alúlmúlták a várakozásokat. A Steamen pontosan látni mi az aktuális géptrend, tehát fejlesztésre ösztönözni a vásárlót elég rizikós húzás, főleg ilyen felemás játékmenettel és viszonylag rövid történettel rendelkező első rész után.
Hozzátenném, hogy a Warhead ellenben nagyon jó húzás lett, mivel némi optimalizálás mellett sikerült egy pörgő kiegészítőt összetákolni meglepően jó magyar szinkronnal
-
teeem
aktív tag
No de a UT-s srácok azt mondták hogy az ö következő enginejük, az UE4.0 még a következő generációs konzolokon sem fog futni, és nem tudom hány mag kell alá, ekkorát alkottak. Akkor ki is jár előrébb a technológiában?
Jó mondjuk persze, arról még ezen kívül semmit nem tudunk, de ha ilyen dolgokat mondanak róla, akkor csak szebb lehet mint a mario. 
De én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy legyen egy játék atomronda, csak élvezhesse az ember hogy játszik vele. Engem totál hidegen hagy, hogy a koreai srácnak kicsit csúnyább az arca, vagy a textúrák nem olyan szépek... Az már kevésbé hagy hidegen hogy az orra előtt 2m-el állok, és ilyet szól: See that?
És néz, és keres tovább a bokrok között. Mondjuk mintha olvastam volna valahol, hogy a C2 ben javítják az MI-t is. Hát remélem... Jöhetne már valami video magáról a játékról is. Ugyan azt csinálják mint legutóbb. Megint mindent a grafikára alapoznak, gyanús hogy ebből ugyanolyan bukta lesz mint az előzőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez személyes vélemény, mindenki mást szeret, mindenkinek más az ízlése. Az UT pedig távolról sem elavult. Vagy ha az is, akkor is jobban keresik mint a Cryenginet és jobb játékok is születnek vele. Szóval hiába a CEngine, ha senki nem kezd vele semmit.

Jó mondjuk persze, arról még ezen kívül semmit nem tudunk, de ha ilyen dolgokat mondanak róla, akkor csak szebb lehet mint a mario.