- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
teeem
aktív tag
Bizony nem engedik magukat befolyásolni, az ő célfelhasználóik egyértelműen a hardvertesztelők, meg a grafika érdeklődésű játékosok. Grafikára értve lehet, hogy minden játék csak utána, de játékra értve minden játék után.
De ez személyes vélemény, mindenki mást szeret, mindenkinek más az ízlése. Az UT pedig távolról sem elavult. Vagy ha az is, akkor is jobban keresik mint a Cryenginet és jobb játékok is születnek vele. Szóval hiába a CEngine, ha senki nem kezd vele semmit.
-
nofi
addikt
Tény, hogy mindig kell egy csapat akik évekre előremutatnak a PC-s játékokban alkalmazott technológiák szintjén, de azért jobban örülnék ha valakinek feltűnne, hogy pl egy Unreal 3 engine mennyivel kelendőbb (optimalizáltabb, kiforrottabb) mint egy Crysis. A CryTech is tudtommal beismerte, hogy ugyan szép díjakat meg söpörtek be, de az eladások messze alúlmúlták a várakozásokat. A Steamen pontosan látni mi az aktuális géptrend, tehát fejlesztésre ösztönözni a vásárlót elég rizikós húzás, főleg ilyen felemás játékmenettel és viszonylag rövid történettel rendelkező első rész után.
Hozzátenném, hogy a Warhead ellenben nagyon jó húzás lett, mivel némi optimalizálás mellett sikerült egy pörgő kiegészítőt összetákolni meglepően jó magyar szinkronnal -
teeem
aktív tag
No de a UT-s srácok azt mondták hogy az ö következő enginejük, az UE4.0 még a következő generációs konzolokon sem fog futni, és nem tudom hány mag kell alá, ekkorát alkottak. Akkor ki is jár előrébb a technológiában?
Jó mondjuk persze, arról még ezen kívül semmit nem tudunk, de ha ilyen dolgokat mondanak róla, akkor csak szebb lehet mint a mario.
De én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy legyen egy játék atomronda, csak élvezhesse az ember hogy játszik vele. Engem totál hidegen hagy, hogy a koreai srácnak kicsit csúnyább az arca, vagy a textúrák nem olyan szépek... Az már kevésbé hagy hidegen hogy az orra előtt 2m-el állok, és ilyet szól: See that?
És néz, és keres tovább a bokrok között. Mondjuk mintha olvastam volna valahol, hogy a C2 ben javítják az MI-t is. Hát remélem... Jöhetne már valami video magáról a játékról is. Ugyan azt csinálják mint legutóbb. Megint mindent a grafikára alapoznak, gyanús hogy ebből ugyanolyan bukta lesz mint az előzőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged