- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pl. Journey, Flower, Gone Home, Telling Lies, The Witness , Inside, Dear Esther,...vannak Androidon is, de iOSre sokkal több teljes játék van.
A hülye Play áruház szerint a Crash Mobile az én telefonommal sem kompatibilis.
Rakd fel aptoideról, én a Nexusra fel tudtam rakni és ment rendesen.
(#24) wesder De mi ennek az oka? Mert Androidosként abszolút nem vágom. Ugyanúgy vásárlunk az Playstoreban...
-
Na és épp ez a nagy szégyen, hogy elkérik a nagy pénzeket a csúcsmobilokért, de nincsenek appok, amik igazán kihasználnák.
Érdekes amúgy, hogy iPhonera viszont lehet találni teljes értékű konzolra megjelent játékokat is, nem értem Androidra ezek miért nem jönnek automatikusan. Azért van kivétel is, ez a Pascal's Wager nevű, Souls like játék most jelent meg és kiváló lett. Ez csak azt bizonyítja nekem, hogy a vas bőven elbírná a komolyabb portokat, csak nem veszik komolyan a platformot.
-
-
Sefneni
őstag
Hurrá.
Nagyon várós.
-
XuChi
addikt
A korábbi crash részeket sem szerettem, de akkor még elfogadtam ezt az "egy irányba rohanást", de hogy 2020-ban még mindig erről szól egy platform játék, hogy egy irányba kell futni egy csőben. Nekem ez egy temple run cucc, csak cukor mázba van csomagolva. Ez így ebben a formában nekem marha kevés. De látom csak én vagyok ezzel így, sokan odáig meg vissza vannak tőle és mosolyogva adnak ki rá majd 20K+ ForintotA spyro trilogy tetszett, ott nem csak 1 irányba kell futkorászni.Most látom, vannak más pályák is, nem csak a fent leírtak. Sorry.
-
Persie12
aktív tag
Na akkor eljött az idő hogy megvegyem az első három részt a Spyro első három részével egybekötve.
-
Beniii06
addikt
Már van 5 perces gameplay is: [YT]
-
Wesder
titán
Van gameplay részlet Youtube-on. Jó lesz ez.
-
Felesbandi
senior tag
Nagyon remelem, hogy jon PC-re is. Arra instant vetel lenne.
Azert is orulok ennek amugy, mert igy nagy esellyel Spyro folytatas is jon majd.
-
GodGamer5
addikt
Durván Ratchet&Clank beütése van, meg a régiek zenéi is sokkal hangulatosabbak voltak, plusz mivel októberben jön lehetne valami nextgenes látványpeccs is, mert a Ratchet fényévekkel keményebb lesz trailer alapján. Ettől függetlenül nem tűnik rossznak.
-
Shepard
tag
Ez jópofának tűnik.
Crash of Persia? -
PC-re is el tudnám képzelni...
-
Wesder
titán
Hàt ez nagyon adja
"Hànyszor győzted le őt? Hàromszor. Hàromszor??? Többnek tünt"
Végem. -
8th
addikt
Úgy tűnik ősszel BF keretein belül kénytelen lesztek venni egy PS-t. Addig még ki kell találnom valami hihető magyarázatot a pénzügyminiszter-asszonynak, hogy miért is van szükségem ilyesmire.
-
rdt89
addikt
Nem is rossz, és a trailer zenéje is király választás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest