- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Bocs, de az adott kopási kép kifejezetten az asszimetrikus nyomóerőre utal. A középső kopás rendben, az megszokott, az tényleg az egyik fajta tipikus huppli, amikor a közepe dudorlik. De ha oldalt is kopik - kettes számú tipikus huppli, mikor a közepe homorlik, a négy széle dudorlik -, akkor az szimmetrikus szok' lenni.
-
törölt tag
Azt nem tudom a kupakok milyen deformaciokig kerulnek felhasznalasra, de gondolom pl a vastagsaguk lehet vagy fel mm, es ennel nagyobb deformaciot siman el tudnak viselni, ami meg is maradhat. Oda valszeg a csiszolas felejtos, inkabb valami draasztikusabb hajtogatas kell. Ha csiszolnad addig tenned, mig kilyukad, es nem lenne meg midnig tokeletes a felulet.
-
törölt tag
A kep alapjan akkor nem is annyira a polirozas valt a hutes elonyere, mint a "domborzat" kijatogatasa, kilapitasa. Es a regi kupak valoban remes lehetett ezek szerint... Elotte hasznaltad mar ezt a procit? Ha igen nem lehet, hogy a kroabbi huto nem kerult egyenletes erovel rogzitve minden oldalan, es azert is deformalodott kisse a cucc? Amit utana kijavitottal, es ezzel jobban tudtad rgoziteni egymashoz a ket egyseget.
-
törölt tag
Háj!
Valahogy tényleg elsodródott a téma a pasztahiány irányába.(nem is értem)
De azért nekem az a véleményem, hogy valami tényleg változott nálad a 2 mérés között. Csak mi?
Itt mikronos gödrökről, egyenletességekről beszélhetünk....a paszta olyan vékony, és ezért olyan kis thermikus ellenállás változásról van szó, hogy az nem indokolja ezt a nagy változást. A "tökéletes tükör egyenletességei kb 0,4 mikronosak, míg ami tükröződik, de már nem látod magad benne kb 1-2 mikronos hibával bír. Más a helyzet, ha a felület domború, vagy homorú. Tapasztaltál olyat a polírozáskor, hogy előbb a lap széle, vagy közepe kezd kifényesedni?(régen én is políroztam 1-2 hűtőt, de leálltam vele, mert semmi....)
Jah, még annyi: ezért is szeretem, ha a paszta viszonylag folyékony: főleg a nagyfelületű procisapkáknál a szorító erő hatására minél több ki tudjon nyomódni. Bár amit most szereztem paszta, az sűrű, de igazi profi helyről van, nem boltokban árulják, valami szilikon-mentes trutyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest