Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
NR1: HotSwap!
Általában akkor nem lehet leválasztani biztonságosan eszközt, ha valamelyik alkalmazásban nyitva van róla egy fájl, vagy az egyik mappája az aktuális könyvtár. De csak általában, ha nem áll fenn ez a helyzet, és a Windows, beint, akkor ez a program szokott segíteni.NR5: sokáig küzdöttem azzal, hogy egyes programok (főleg a rendkívül rövid és kevés fájlt tartalmazó fejlesztőeszközök) ne a C: meghajtóra menjenek, de hosszas kísérletezés után feladtam. Több telepítőben esélyem nem volt átállítani az útvonalat, volt, ahol át lehetett állítani, de ez a feltelepített szoftver működésképtelenségével járt, volt, ahol a Common Files alá többet pakolt, mint a tényleges telepítési mappába. Úgyhogy egy ideje megy az alapértelmezett helyre a telepítés, majd utána mozgatás a kívánt helyre, és egy junction a Program Files alá. Így én örülök, mert nem a C: meghajtón fogy el a hely, a szoftver is örül, mert mehet oda, ahová szeretne.
NR6: amikor aktuális volt a téma, akkor többféle USB-soros átalakítót próbáltam, és háromból egyetlen típus vált csak be Windows alatt. RTS/CTS problémám sosem volt, ahol a ráaggatott eszköz igényelte a handshake-et, ott megfelelően kellett vezérelni ezeket a lábakat és minden jól ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest