- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendrive-ot huzd ki, felesleges eltavolitani.
Driver problema lesz, nekem laptopra van rakotve a monitor es igy tenyleg valtogat ide-oda a fedlap felnyitasanal es lecsukasanal illetve sleepbol ebredve es meg sosem tortent ilyen, se atmeretezes, se monitor jel problema.
Intezo helyett mondjuk tc.
Progik telepuleset at lehet allitani, de az xp-n at lehetett allitani a registryben, hogy hova telepitse oket alapbol, nem tudom a win7-ben lehet-e ilyesmit.
A leallitas egyszer nalam is befosott, kb 1 honap sleepeles es 20000 ebredes utan, ki kellett vennem az akksit a laptopbol, hogy megdogoljon vegre
, de ezt leszamitva sosem volt gond.
Nezz esetleg masik divert es szerintem tekints el ezektol az apro problemaktol, mert igen jo kis rendszer a win7, valoszinuleg amire valtani szeretnel, azzal is lesznek kisebb-nagyobb gondok. Tokeletes rendszer nincs es nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest