- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
A HHKB meg a Topre kapcsoloval szerelt billentyuzetek kozott is draga, es nem erzem indokoltnak az arazasat. Ha erdekel a kapcsolo maga, be tudsz szerezni olcsobb valtozatokat is, noha nem feltetlenul ennyire kompakt meretben (kerdes, hogy megeri-e neked az extra kiadast, hogy egy icipici billentyuzetet hasznalj).
Nem kattog, inkabb tompan puffan.
-
7
addikt
válasz
PandaMonium #24 üzenetére
Ha szabvanyokrol beszelunk, akkor ajanlom figyelmedbe: ANSI vs ISO elrendezes. Nincs sok kulonbseg koztuk, minimalis megszokast igenyel.
-Skylake-:
HHKB-m nincs (nem is szeretnek), de Topre kapcsolos billentyuzetem van (a HHKB is azt hasznalja). Mire vagy kivancsi? -
7
addikt
Én ANSI-párti vagyok.
A QFR itthon tök jó belépőkategóriás mechanikusnak, néha szoktam ajánlgatni másoknak. Nem tudom, hogy az -i verziónak milyen típushibái vannak, de a legelső QFR-eknél a bal oldali Alt és/vagy Win gomb egy idő után hajlamos volt megadni magát forrasztási hibák miatt. Remélhetőleg ezt azóta javították (azt tudom, hogy volt azóta új revízió). Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest