Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Én 6 éve magyar kiosztást használok programozni. Nincs vele semmi gond ha megszokja az ember, bár tény, hogy sok speciális karakterhez több lenyomás kell mint az angol kiosztásnál (pl. ;, [, ], {, }). Ahogy mondtam régebben beszereztem egy ugyan ilyen billentyűzetet USA kiosztással és én meg attól őrültem meg, egyszerűen nem tudtam rajta programozni mert folyamatosan néznem kellett melyik speciális karakter hol van, kicsit több mint 1 hét alatt se sikerült teljesen megszokni. UK layoutal már oké lenne mert max. átmatricáznám magyarra, de ASCII kiosztásnál ugye az alsó sor is máshogy van és legtöbbször egysoros az enter is.
-
PandaMonium
őstag
Gratula, jó billentyűzet. Én is vettem kb. fél éve egyet csak kék kapcsolókkal, de egyszerűen nem tudtam hozzászokni az ANSI kiosztáshoz, és túl hangosnak is bizonyult (eleinte még kellemes volt a kattogás, a harmadik nap után már nem igazán) úgyhogy visszavittem és visszaváltottam az egyszerű membrános billentyűzetemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest