- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tytyty
tag
válasz
Ricco_hun #37 üzenetére
A végén valóban megrugdustam egy picit. A hosszú vga-ra meg nem panaszkodtam. Müanyag vackokcbol sokat kaptam, szerintem összefolyt nálad pár hozzászolás,de végülis nagy jelentősége nincsen A csavarmentes dolog meg nekem itt nem vált be, mivel elhajlott a az egész rögzitő ha hozzányultam,meg lötyögött a vga.Caseteknél eddig remekül müködik, igaz ott nem egy alufolia vastagságu lemezzel fogatom meg az összes slotot ,hanem egyesével van a rögzités egész jónak tünő müanyagbol (Lego szerű anyag). A szállitással nem volt gond codegen házaknál, ezért fel se merült benem,hogy egy "jobb" háznál lehet. A rugdosást amugy az előlap miat kapta,mert baromira iritált,hogy egy nagyobb légy nekirepülése már leszakitotta. Ráadásul 1-1 cm-re ki is log,hogy mindenképpen beleakadjon mindenbe. Rezonálsrol meg anyit,hogy 2db 1 tálcás vinyom van raidbe, és rezonált. Lehet a tied nem mert jol deformálodott a ház a saját sulyátol és megszorult minden
Több gép van itthon, egyik még mindig codegenbe és marad is ott, coolermaster meg jó éjjeliszekrény lett, mert az ásványvizet még pont elbirja. Amugy eladó egy picit megrugdosott ház 3k-ért. Összerakható meg minden,csak az előlapbol szakadtak ki a vezetékek miután 50x leesett és feladta a forasztás, ami amugy a ház legerösebb része. Nem ocsárolni akarom,de én megszivtam vele, és gondoltam,hogy tapasztalataimmal segithetek a választásban annak aki elitet szeretne. Nézze meg és döntse el maga,hogy rábizza-e a gépét.
-
tytyty
tag
331es tulaj voltam pár honapig amig szét nem esett. Codegen házrol váltottam és megbántam. Elsőre jónak tünt,de hihetetlenül silány anyagbol van. Aki szállitaja a gépet annak használhatatlan. A pórszűrő vicc benne, max fél évet bir. Csavarmentesség csak hiba forrás, és semmire nem jó. Az eleje a legkisebb behatásra leszakad,ami azért jó ,mert ha asztalon van akor viszi a kábeleket is.A sok lyuk mindenhol csak arra jó,hogy még instabilabb legyen és még hangosabb(minden zaj kijön és még rezonál). A legrémesebb a ház anyaga.Ezekböl kisporoltak mindent amit lehetet. Végül lecserléltem egy casetek házra ami 16ba volt és szinetekkel jobb minőség. Nem a gagyi szivacs porszürő van hanem fémháló, a ház 1mm-es acél és nem ugy mozog mint egy kártyavár. Igaz,hogy üresen 17kb kb a ház,de valami valamiért. Arra jó,hogy az asztalon álljon,ha az embert nem zavarja a zaj ,meg a 2 hetente eltömödő porszürő amit ha 5x kiszedsz akor tönkremegy......
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest