- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Miért te mégis mit művelsz egy számítógépházzal? Rugdosod csakúgy random vagy mi?
Ha tudod, hogy sokat szállítod a házat eleve nem Elite 331-est kellett volna venned. Érdekes nekem tökéletesen működik a csavarmentesség (szintén 331-es elite). A másik oldalon nekem sem volt ilyen műanyag vacok, de mivel csak egy mobilrack meg egy író van a házban ezért a maradék két rögzítőt átraktam a másik oldalra. Nem rezonál a ház, stabilan tartja.
Az meg hogy nem fér el a vinyótól a hosszú vga, háát. Ha tudod, hogy az összes 3,5"-os helyet ki fogod használni, akkor megint csak nem 10k HUF alatti házban kell gondolkodni. Egyébként a mai 1-2 terás vinyók korában nem tudom minek több hdd. Nekem egy darab 320 gigás van bent. Úgyhogy ha netalántán jönne egy überhosszú vga a házba, akkor csak elpakolom az útjából a vinyót, mondjuk leteszem a legalsó helyre és kész.
Egy dologgal viszont egyetértek, hogy nagyon vékony lemezből van. De ha csak nem ülsz rá (), akkor nem fog összedőlni mint egy kártyavár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- Windows 10
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest