Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
"Esetleg fajulhatna oda a helyzet, hogy aki ezt komolyabban gondolja ír-karbantart (hatna) saját, magas fps-re kijegyezett motort erre az alantas feladatra."
Ja, de pont ez a lényeg. Van egy pont, ahol annyira kevés már a javulás, hogy szinte észrevehetetlen. Sokszor ezeket a dolgokat helyesen meg se csinálják, mert teljesen felesleges és értelmetlen pénznyelő lenne, de emellett mégis léteznek ilyen termékek szép számmal, hiszen az emberek nem logikusak. Azért nagyrészt meg lehet tanulni kordába tartani ezt, ha valaki akarja
Attól, mert vannak az embereknek hobbijai, nem jelenti azt, hogy kötelező minden hajszálnyi különbségre költeni, de ugye vannak akik kifizetik az ár / érték arányban rossz dolgokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Attól, mert vannak az embereknek hobbijai, nem jelenti azt, hogy kötelező minden hajszálnyi különbségre költeni, de ugye vannak akik kifizetik az ár / érték arányban rossz dolgokat is.