- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
-
.mf
veterán
"És mi a bánatos franc fog ebből profitálni?"
Pl. az IGP, de az nagyon.
Nemrég vettem egy notit Ryzen 4300U-val, abban R5, az egyik legalacsonyabb IGP van, és mellé gyárilag 1 db 3200 MHz-es modul. Betettem mellé egy másodikat is. Kipróbáltam Skyrimmal (1080p low), ált. 26-29 közti FPS-ről 36-40-re ugrott. Ez eléggé mutatja, hogy mennyire kevés volt neki a sávszél 1 modullal. Pedig ez már a notiba kapható leggyorsabb standard RAM volt eleve, nem 2133 vagy 2400. Most képzeld el ezt egy erősebb IGP-generációval (GCN helyett végre RDNA), ami a közeljövőben érkezni fog. -
apatyas
Korrektor
Az, amit nem kellett szénné optimalizálni programíráskor hogy beleférjen illetve ugyanezért degeszre tömni cache-el cpu oldalról. Memóriaintenzív felhasználás, amire pl a threadrippereket veszik 4/8channel alaplappal. Gyanítom, nem a te asztalod ezek szerint. Csak hogy egy manapság jól ismert és utált számítási alkalmazást említsek: ethash.. nem kifejezetten az erős gpu kell hozzá, hanem a jó sávszél és sok memória. Cpu-val szerencsére talán már nem fogjuk újra ezt számolni.
Pl játékoknál (hátha az profilba vág), ha szeretnél olyan rombolható környezetet, amit nem felejt el két perc/száz méterrel arrébbról visszatérve, na ahhoz valószínűnek tartom, hogy jól fog jönni. -
fanti
addikt
És mi a bánatos franc fog ebből profitálni?
Mármint milyen processzor?
Mert ha az 5950X-nek elég a DC 3200MHz vagy maximum a 3600MHz, akkor ilyen 6-7GHz-ek mihez kellenek majd?
Nyilván költői a kérdés, hisz tudom, hogy semmihez sem kellenek, de mivel csak ezek lesznek majd AM5-höz, nyilván lehet kidobálni a DDR4-es memóriákat.
Na én nem fogom, az tuti.
Mert hülye azért nem vagyok... -
tibaimp
nagyúr
Kíváncsi vagyok mikor érik el a 10GHz-s "álomhatárt" normál asztali változatban. Gyanítom, hogy ebben a DDR5 szériában ez meg fog történni. Az időzítések már más kérdés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B760M PRO RS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest