Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
- = Zk = - #873 üzenetére
Kompetitív battlefiel5-höz amit közben ugyan arról a gépről jóminőségben streamelnek is már jól jöhet szerintem. De nem vagyok ebben annyira kompetens. Azzal meg hülyeséget mondtál hogy mekkora felbontáshoz kell ilyen cpu, mert minél magasabb a felbontás annál inkább gpu igényesebb a történet és hátrébb kerül a cpu fontossága.
-
lemusz
addikt
Azért van némi difi a lapoknál is, egy egy éves használtat nem tudsz annyiért eladni még 2 év garival sem, mint amennyibe egy vadi új kerülne. A ramokról se feledkezz meg, B360 miatt nekem pl 2666Mhz-esek vannak, de ezeket nem szívesen vinném ryzen2 alá, szóval az is csere legalább 3200-asra ami ugyancsak pluszköltség. Végeredményben az egész cser belekerülne vagy 50 ezerbe és mennyivel lenne erősebb gépem? kb 20%-al? Majd a tesztek megmondják, várom őket.
-
lemusz
addikt
válasz
Dilikutya #182 üzenetére
Biztos csak az beszél belőlem, hogy az egyébként jó áron vett i5 8400-amat (50K) egy évre rá nem szívesen adtam volna el kb 20-ért... de hasonló értékcsökkenése lett volna a 2600-nak is, első genes ryzenekről nem is beszélve. Használtpiacon pl a mai napig jó használhatóságot képviselő 4 magos sandy/ivy procik táblacsoki értéken? Hmmm.
-
lemusz
addikt
Valahol azért megnyugtató, hogy nem a leakek szerinti 99-120$-os áron jön a 3600. Rengeteg proci indult volna el meredek értékzuhanásban lefelé, ami drámaian felkavarta volna nem csak a még kapható, de a régebbi platformok használtpiaci árait is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged