- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
- = Zk = - #873 üzenetére
Kompetitív battlefiel5-höz amit közben ugyan arról a gépről jóminőségben streamelnek is már jól jöhet szerintem. De nem vagyok ebben annyira kompetens. Azzal meg hülyeséget mondtál hogy mekkora felbontáshoz kell ilyen cpu, mert minél magasabb a felbontás annál inkább gpu igényesebb a történet és hátrébb kerül a cpu fontossága.
-
lemusz
addikt
Azért van némi difi a lapoknál is, egy egy éves használtat nem tudsz annyiért eladni még 2 év garival sem, mint amennyibe egy vadi új kerülne. A ramokról se feledkezz meg, B360 miatt nekem pl 2666Mhz-esek vannak, de ezeket nem szívesen vinném ryzen2 alá, szóval az is csere legalább 3200-asra ami ugyancsak pluszköltség. Végeredményben az egész cser belekerülne vagy 50 ezerbe és mennyivel lenne erősebb gépem? kb 20%-al? Majd a tesztek megmondják, várom őket.
-
lemusz
addikt
válasz
Dilikutya #182 üzenetére
Biztos csak az beszél belőlem, hogy az egyébként jó áron vett i5 8400-amat (50K) egy évre rá nem szívesen adtam volna el kb 20-ért... de hasonló értékcsökkenése lett volna a 2600-nak is, első genes ryzenekről nem is beszélve. Használtpiacon pl a mai napig jó használhatóságot képviselő 4 magos sandy/ivy procik táblacsoki értéken? Hmmm.
-
lemusz
addikt
Valahol azért megnyugtató, hogy nem a leakek szerinti 99-120$-os áron jön a 3600. Rengeteg proci indult volna el meredek értékzuhanásban lefelé, ami drámaian felkavarta volna nem csak a még kapható, de a régebbi platformok használtpiaci árait is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest