Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#31600896 törölt tag válasz  tothzoltan

üzenetére tothzoltan

üzenetéreEzzel csak magát járatja le a cég. 
- 

tothzoltan tag Én azt nem értem, hogy hogy a pék fülébe lettek ilyen gusztustalanok a kártyáik.Kirúgtak mindenkit a tervező részlegről. Olyan gusztustalan vásári gagyik lettek... Végre valaki. Én is napok óta ezen vagyok kiborulva. Csak pont ez EVGA-tól nem vártam ezt borzalmat. ... egyébként meg igenis számít hogy, hogy néz ki. Rendezettség és letisztultság legyen a házban akkor is ha nem látom. Ettől lenne az EVGA is prémium, ahogy az volt eddig, de most ezzel a vásári hárompálcás céllövöldés designnal nagyon nem az.  
- 

Nekem a legjobban a power adapter jön be.  Ezt lemásolhatnák más cégek is. Ezt lemásolhatnák más cégek is.
 Na jó, egy FTW-t is szivesen látnék itthon. 
- 

Olajka02 aktív tag Én azt nem értem, hogy hogy a pék fülébe lettek ilyen gusztustalanok a kártyáik. 
 Kirúgtak mindenkit a tervező részlegről.
 Olyan gusztustalan vásári gagyik lettek...
 Az EVGA pedig pont a visszafogottságáról és letisztultságáról volt híres.
 A ház sem erről tanúskodik, max oldalról.
 Nem értem, hogy miért kell követni az Ichill, és hasonló villámos, lángynelves, mazsolás béna cégeket...
 Biztos, hogy tőlük (EVGA) ebből a szériából nem veszek kártyát.
 Pedig EVGA fan voltam, vagyok.Át fogok prátolni a Zotac-hoz. 
 Nekik az 1080 AMP karijuk (két ventis) szép és letisztult lett, és a frankó divatos backlplate, a sárga színnel még vagánnyá is teszi a megjelenést.Tudom, nem a külső számít... de nekem az is fontos tud lenni. 
- 

SaGaIn senior tag Hát kérlek az azt jelentené hogy nyár vége előtt ebből nem látnál a polcokon semmit... amit kétlek Mivel ha most válogatnák a chipeket akkor még gyártási folyamat sem zajlott volna le az meg nem két nap plusza szállítás stb... Mondom ez csak szimplán marketing. Hogy vegyék meg a türelmetlenek az alap modellt később meg cseréljenek a fanok a 50Mhz-vel gyorsabbra mert hát attól nő az E-pénisz 
- 

TOBYMACK tag Igényesen ki vannak dolgozva az alkatrészek, jól néznek ki. 
- 

SaGaIn senior tag Pont a két legnagyobbról nincs infó.... Azt te sem hiheted el hogy nincs infó... meg hogy nemtudják... hagyjuk már... tuti hogy több ezer ilyen kártya van már a raktárban kész a szállításra. Ennek egy célja van hogy a kinézetre koncentrálj a computexen, az maradjon meg benned, hogy húú a classified milyen állatul nézett ki. Aljas marketing húzás semmi más. Ez ugyan olyan nagy őrület lett ez a túlzott NDA-zás mint a DLC a játékoknál. Az helyett hogy tolnák az infókat meg a teszteket megy a titkolózás a semmiért. 
- 

Cifu félisten Honlapja a cégnek.. Az FTW-t leszámítva mindegyiknél ott van a freki. Amelyeknél nincs info (pl. Hybrid vagy Classified), ott feltehetően még nem is tudnak mondani, mert nincs elég tapasztalat, milyen frekit fog bírni. Szívesen... 
- 

SaGaIn senior tag Miért nem lehet megmondani az órajeleket meg a fogyasztást...      Nem hiszem el hogy nem döntötték még el. Ez megjelent de nem mondjuk el mit tud... "Vedd meg ezt a kártyát Tompika nézd hogy villog rajt a led, ugye milyen király... De hány "megahercen" megy...? 
 Ilyen apróságokkal ne törődj amúgy is titok.... Mutattam már miylen szépen világít rajta a led,,,?Ettőla sok NDA-tól a falara mászok... Most akarják, hogy megvegyem vagy sem ? Ha igen, akkor tessék engem elkápráztatni az órajelekkel teszteredményekkel. Utálom, ha teljesen elmeroggyantnak nézik a vásárlót és azzal akarnak eladni valamit hogy "szépen világít de csecse" Nem 3 évesek vagyunk a fene egye meg.  
- 

Cifu félisten Szerintem a tervezőknek az volt kiadva, hogy szereljenek minden elképzelhető helyre LED-eket. Már az SLI hídra szerelt LED is homlokráncolós, de tényleg a tápegység csatlakozói mögé szerelt LED visz mindent. Mert úgy csudiszép...  
- 

Xaels félisten A ház oldalról nagyon jól néz ki. Szerelhetőség is ránézésre rendben van. Viszont az elején ezt az aszimmetrikus megoldást nem tudom hova tenni illetve ezek a barázdákat a tetején rémálom lesz takarítani. A tápok is rendben vannak. A világító csatlakozó full felesleges, nekem is teljesen le van a táp választva a többi alkatrészről a HDD-t kivéve, nem is látszik. Power Adaptor okos kis szerkezet szerintem, megkönnyítheti a kábelelrendezést meg a szerelést bár van egy érzésem, hogy annyit nem fog érni mint amennyibe kerülni fog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezt lemásolhatnák más cégek is.
 Ezt lemásolhatnák más cégek is.