- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz
griiischdoov #17 üzenetére
A "dokkoló" billentyűzet maga is egy önálló Win8-as PC...mint a Commodore 64 volt anno.
Ezt használhatod monitorra kötve vagy a saját kijelzőt rápattintva - ami amúgy egy teljes értékű droid tablet is lehet. -
griiischdoov
tag
Na varjatok akkor ezt en most megsem ertem.. Mitol trio? Hol van ebben az asztali gep? Mert a windows csak akkor jon elo, ha a billentyuzetre dugod a tablagepet. De akkor mar eleve notebook. Attol meg tetszik a dolog, de nem latom mitol trio a trio..
Update: azert mert rakothetem egy monitorra? De akkor a dokkolora kell rakotni a monitort?
-
griiischdoov
tag
Nekem kell egy ilyen..zsenialis...
-
-=MrLF=-
senior tag
Én ezt úgy csinálnám, hogy a bill.-be is egy ssd az op rendszernek, atomra is Win8 ha már x86 úgy is.
A bill. hdd-t mindkét win látná, és lehetne a két win8 között váltani. -
Cassi
őstag
"remélhetőleg legalább egymás tárterületét láthatják"
Természetesen nincs átjárás, mert a Microsoft a kezdetektől tartja magát ahhoz az alapelvhez, hogy Windows csakis és kizárólag Windows-zal integrálható. A Trio is garantált bukás, mert nagyon drága lesz az integráció teljes hiánya miatt (külön RAM, háttértár, USB portok stb.). De az Asus javára szól, hogy a lehetetlen küldetés ellenére legalább próbálkozik valamivel, nem rajtuk múlik, hogy ez nem sikerülhet.
-
höci
csendes tag
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a dokkolóban lévő hardvernek a hűtése, hogy lesz megoldva, mert ugye ez sem egy utolsó szempont
-
dejaris
addikt
KELL!
Csak azt az androidot kellene leradirozni a tabletrol, aminek nem is van akadalya igy elso pillantasra. Es az lenne almaim netovabbja, ha egy eink kijelzo lenne raheggesztve a tablet hatuljara.
-
prolad
addikt
Az igen
Asus megint alkotott -
danih
veterán
Még mindig nem fejtettük meg a titkát, hogy az ASUS-nál milyen módszerekkel motiválják a mérnököket
,
Elképzelésem van... -
törölt tag
"Storage formatted with FAT32 is handled by Linux Kernel VFAT driver, while 3rd party solutions are required to handle other popular file systems such as NTFS, HFS Plus and exFAT."
[List_of_features_in_Android]
[full-ntfs-readwrite-support-for-android]
[ntfs-hfs-android]
Minden megoldható. -
Ati1979
veterán
Nekem tetszik.
Egy tesztre én is kíváncsi lennék! -
alevan
őstag
Érdekes koncepció, de mivel valószínüleg vannak gyermekbetegségei (van is pár ötletem
) ezért én várnék a 2.0ra a vásárlással.
Remélem minnél hamarabb sikerül tesztelni
A közös szerintem két particióval van megoldva, Esetleg bizonyos könyvtárakat megosztanak az oprendszerek (filmek, dokumentumok, képek) de mivel a Win8 NTFS az Andorid ext4, így közös partíció ki van zárva.
-
saelin
veterán
Ilyen skizofrén eszközöknél sírok fel éjjelente (a 3 az egyben ötlet tetszik)! Az asztali windowst miért nem tudták értelmesen megcsinálni, hogy tableten és pc -n is ugyan az fusson (rt ugyebár, pföj!)? Pc-n lenne a jól megszokott desktop nézet, tableten meg a metro. Nem vagyok programozó, de biztos lehetséges lenne a kivitelezése. Talán majd a win9!
A kütyü az ötletes, csak a 2 os rontja el. Értem én, hogy a droid elég kell legyen tablet módban, de mint írták tőlem feljebb is, így nincs közös tárhely(?)...
-
zoltan6
addikt
találtam kinai webshopban valami hasonlót egész jó árban kb 90k-ért,erről mi a véleményetek?nem sok infót találtam róla.
-
szp1
addikt
Lesz vagy 1500 dodó....
De valami kevésbé ütős belsővel el tudnám képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest