- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mondjuk aki buszon, autóban tud ilyet nézni, vagy könyvet olvasni, azt már alapjáraton is irigylem.
Én sajnos nem vagyok rá képes, mert hányingerem lesz.
Régen még a leckét se tudtam átolvasni a buszon, mert pár perc után rosszul lettem.
Speciál félnék a fiamnak egy ilyet venni, hogy nézzed a buszon, és ne unatkozz, hisz lehet, hogy megtetszik Cármenkának, és Marió meg is szerzi neki.
-
antikomcsi
veterán
Oké, hogy ilyen-olyan szuper kódolással bír, meg remekül lejátszik mindent, de Ti komolyan ilyen kis "tücsök pöcse" kijelzőkön szerettek egy filmet megnézni?
Egy apró multimédiás gépbe, még oké, de az ilyen kis kütyükbe inkább gyorsaságot kéne tuszkolni. Nem csak erről a platformról van szó, hanem úgy általában a méretben kicsi készülékekről.
Én örülök, hogy végre nem kell a junosztyon néznem a TV-t, hanem megtehetem nagyban, maga a film élmény is teljesen más, mint egy laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest