- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Annó az egyetem második felévében kellett csinálni esszét Számítógépes hálózatokból, én a BoPL -t választottam. Gondoltam megosztom, hátha elolvasná valaki: [BoPL] Az infók amik benne vannak már több mint 3 évesek, másrészt nem hiszem hogy minden pontosan úgy van ahogyan leírtam, na meg kicsit túlontúl optimista voltam ezzel az egésszel. De azért érdekes lehet annak aki még nem hallott erről az egészről. Egy mondatot kiragadnék a szövegből: "Nem kétséges, hogy amennyiben ez a technológia elterjed, akkor a számítógépek tápegységébe alapból beépítésére kerül az ehhez szükséges vezérlő, illetve más háztartásbeli és szórakoztatóelektronikai eszközökben is be fogják építeni a BoPL támogatást."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest