- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Miért drága??? 300 dollár... ez agyonveri bármely popcorn vagy dvico médialejátszót (hogy csak azokat említsük amik érdemben képesek hd lejászása is és megfelelő támogatásuk), miközben sokkal többre képes (olyan codeket lejátszót használsz amit kedved van), és pcnek is teljeskörű, miközben médiacenternek is használható, letöltőgépnek....továbbá jobban felszerelt. Jó ár ez.
-
dabadab
titán
válasz
cousin333 #15 üzenetére
Sima desktopnál engem sem érdekelne ennyire a méret, egy falra rakott LCD TV mellé szánt HTPC-nél viszont már egészen más a helyzet: egy ilyen apróság tulajdonképpen befér a fal meg a TV közé, a falikonzolra, teljesítmény terén meg nincs többre szükség, mint amit ez tud.
-
cousin333
addikt
Én is elgondolkodtam már párszor egy Apple Minin. De mindig visszafogott a ráció, nevezetesen: megéri-e a komoly felárat az, hogy ennyire kicsi legyen a gép? Egy iMac más tészta, mert ott legalább minden egyben van, sokkal kevesebb kábel kell, de ennél nem hagyhatsz ki semmit. És mindig arra jutottam, hogy a Mini és a Stacker között van még néhány méretbeli lépcsőfok, és inkább a hardver teljesítményét növelem, mintsem a méretet csökkentsem extrém módon.
-
Borgi
aktív tag
hi
szerintem ez egy életképes elgondolás, a 300 dodo pedig nem drága ha itthon is ennyit kell érte leszurkolni. gyakorlatilag mindenre elég tud lenni és mellette pici, és keveset fogyaszt. azért nópár game-t is el fog futtatni az a 9400-as. nyilván nem HD felbontáson 16x od AA meg AF mellett de bármely alapabb notit elver game-ban igaz ez nem hordozható.
üdv,
Borgi -
.mf
veterán
Kisebb az a dzsumbuj, mint amekkorának látszik: ha jobban megnézed, a kábelek még kötegelőkkel együtt vannak berakva mögé. Úgy látom, hogy 2 usb, 1 dvi, 1 hangkimenet valamint 2 külső táp madzaga van csak ott, aminél az én gépemen is több van
Más: Jól látom, az Atom-szídás az új divat?
-
Mi bajotok van? Divat szidni az Atomot? Ez a legerősebb Atom, a kétmnagos 330... már szinte mindenre be lehet vetni. Az ION-nal pedig HD-re is simán jó, úgyhogy nincs ezzel semmi baj. Ilyen pici platformtól ne várjunk Crysis 25 FPS-t.
-
tome.jr
addikt
Nagyon igényes és ígéretes megoldás.
A kártyaolvasónak külön dícséret, viszont az optikai meghajtó nem csak alapgépből, de a kiegészítőkből is hiányzik.
-
WilliamGhost
tag
jó ez nagyon... tuti lesz rá vevő!
-
Killing
addikt
Miért kellett elbaszni az Atommal?
Mindenbe ezt kell rakni? -
dabadab
titán
-
Vitus
őstag
Nagyon lehangoló az a kábeldzsumbuj mögötte erre kitalálhatnának már valamit.
-
Hm, egész jól hangzik, de igencsak drága. Szépnek szép, igazán mutatós. Az Ion is rendben van főleg a kétmagos Atommal. Bár tudom, hogy lejárt lemez, de akkor már inkább építek magamnak valami pofásabbat AMD-re alapozva még akkor is, ha pár Wattal többet cumizik ki a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged