- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
J.J. András #16 üzenetére
nem hiszem , a régit visszaraktam jó volt ...bár a hiba a biosban volt az F7 és azutáni biosokal nem szerette az F6-al tűrhető az f5 nagyon jó volt csak azzal meg a vga-ám nem működött , amúgy jelenleg gariztatják (ismerősnek adtam el) úgy hogy én alig használtam pár hónapot , aztán dobozban pihent és ment még fél évet egy olyan lapban ami maximum 533Mhz ig támogatta ramokat .... , nem mondom hogy rossz a Geil előtte volt 2 kit ramom tőlük mindkettő nagyon jó és jól bírták a tuningot is de ezzel megjártam
-
Csaber
senior tag
válasz
J.J. András #5 üzenetére
nekem is a leggyorsabb ramom eddig egy Geil Ultra volt 1000Mhz Cl4 -es (4-4-4-12) 2*1Gb Kit volt de lecseréltem mert 4Gb-re váltotta na meg meg a a " csigabyte " lapom egyik biosától nem" szerette "(érsd 800Mhz cl4-nél az első újraindításnál bios crass amin előtte hónapig hibátlanul ment ezt eljátszottuk még párszor ...aztán lecseréltem (mondjuk 800Mhz-en cl5 -ben hibátlanul használta )
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest