- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
2.1 szintén első hsz...
Ja igen, a gyári 2.2-ben azt hiszem a magyar APN-ek nincsenek benn. Ezért is a Phantomot mondtam. Sokkal kevesebb szívás van vele, egyszerűen gyorsabb, jobb.
2.2-től a nagyobb appokat alapból SD-re teszi, amúgy meg Alkalmazások menüben tudod megnézni, meg áthelyezni (már amiket enged). _Csak_ SD-re nem tudsz telepíteni, mindenképpen foglalnak a belső memóriából is helyet az alkalmazások!
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Én Phantom-ot telepítenék. Kalapos őű van csak benn, azt hiszem. De fentebb linkelte valaki a 2.1-ből ismerős TouchPal-t [link] vagy azt felteszed vagy marketből egy billentyűzetet.
Ahogy előttem is írták, de igen, gari vesztős művelet.
-
DJGABI
addikt
Hivatalos magyar van rá, de szerintem elég kevesen használják azt... Első hsz-ben 3270, 327A nevű ROM-ok azok. Inkább a Phantom ROM-ok amik jók 2.2-ből. Szerintem. [link]
Telepítéshez leírás szintén 1. hsz: [link]
(#2664) gyalu 1 az ICS ahogy olvasom naggggyon alpha még. talán az érintőképernyő se megy? Meg szerintem egész egyszerűen a proci plusz a 256MB RAM kevés lesz a 4.0-hoz. Néhol mégy 2.3-nál is az volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
KrissszG #2657 üzenetére
1. kicseréled a ROM zip fájljában az apk-t, újrahúzod a telefont (ezt gondolom nem szeretnéd
)
2. felteszel Marketről egy másik launcher-t a csere idejére, Root Uninstaller/Titanium Backup segítségével törlöd a régi LauncherPro-t, egy újraindítás lehet hogy kelleni fog, aztán feltelepíted az új változatot.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
-
DJGABI
addikt
Tegnap a giroszenzorom, mint olyan megszűnt létezni, úgyhogy ideje volt az újrahúzásnak... Amióta sikerült belőni az App2ext-et egész hamar megvan az reinstall, nem kell szórakoznom az alkalmazások újra letöltésével, ott van minden a memóriakártyán, első indításnál bepöccintem az "Activate App2SD"-t egy újraindulás, aztán olyan a rendszer mint előtte
Na de mindez csak mellékes, feldobtam a thai kernel [link] legújabb változatát, ami ezt tudja:
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
Goose-T #2531 üzenetére
Feltettem ezt a PlayOSS kernelt, a SuperAOSP mintha megtáltosodott volna, sokkal gyorsabb vele. Az este folyamán viszont jó 15%-ot csökkent az akku 0 használattal, de érdekes módon most nap közbe meg minimálisan fogyaszt, nem rossz...
-
DJGABI
addikt
válasz
harminc3 #2516 üzenetére
Hmm, érdekes, itt tökéletesen megy Evo rev4a alatt...
Visszavonom az AOSP 8.6 fikát, legalább is a launcher újra rajzolós dolog 2.2 alatt is előjött, sok volt neki a Viber + Skype egyszerre (gyak 10MB a memóriában fixen...) BTW Evo alatt az új marketet telepíteni se engedi, simán csak annyit ír hogy "Alkalmazás nincs telepítve" ha eltávolítom a régit, utána már felmegy, de Force close-okat dobál.
-
DJGABI
addikt
Ejha, még mindig árulják újonnan ezt a telefont? [link] 50k. Ez még raktárról megy vajon, vagy még most is (a Viewsonic-féle felvásárlás után is) Commtiva néven tevékenykednek?
-
DJGABI
addikt
válasz
KrissszG #2503 üzenetére
Nincs, nem is lesz. Az ARMv6-os procira ami a telónkban van egyáltalán nem fejlesztenek. Egy béta változat volt belőle, de gyakorlatilag használhatatlan volt: indulás után egyből kilépett.
(#2501) coyote66 a játék nevét meg tudnád mondani?
SuperAOSP-on vagyok, de szerintem visszaváltok Phantom-ra (sokadjára..) Lassú, bármit elindítok és kilépek belőle utána mindig újra rajzolja a launchert, az összes menüikont (igen, a keep in memory opcióval is). Meg ami a legrosszabb: 2.2 alatt USB-s másolásnál rendesen hozza a 10MB/s-t, Ginger alatt alig 1-2 MB/s-t tud (próbáltam a memóriakari fixet, nem lett jobb azzal sem...)
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
Goose-T #2498 üzenetére
Nekem mondjuk eddig mázlim volt (kopp-kopp), egyszer kb fél méterről ejtettem el, a tok szerencsésen megvédte.
Ahogy nézem mostanában a topic sem pörög annyira. Mindenki elégedett a telóval vagy mindenki túladott rajta? Sajna ez van, fogyasztói társadalomban élünk, jönnek az újabb droidos telefonok, az ilyen régebbieknek meg kezdik elhagyni a support-ját... Alig van 1-2 újabb játék, program ami (főleg szaggatás nélkül) elmegy rajt.
-
DJGABI
addikt
válasz
KrissszG #2495 üzenetére
Igen, szerintem custom ROM-nál is kéne kéne frissülnie. Ha e héten nem is jövő héten szerintem mindenki meg fogja kapni... Az apk-tól nem kell félni, nem buherált, hanem rendes hivatalos market, nyugodtan telepítheted, nem vesztesz vele semmit. De aki biztosra akar menni, az ha megjön ide hozzánk is az új Market verzió (biztos cikkezni fognak róla), akkor bemegy szépen Beállítások -> Alkalmazások menübe és Frissítések eltávolításával egyszerűen letörli ezt a korai változatot, aztán következő indulásnál magától frissül majd az app.
(#2494) balika21 Ötletem sincs miért nem volt jó. Próbáld ki úgy, hogy ezt a fájlt: [link] (Cyanogenmod APN beállítások fájlja) bemásolod a memóriakártyádra, majd onnan Root Explorer-rel (ez azt hiszem alapból benn van a Phantom rom-ban, ha nem látod a menüben akkor engedélyezd/telepítsd) a system/etc mappába másolod (ha kérdezi írd felül a fájlt)! Újraindítás után jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
MEGÚJUL A MARKET! [link]
A héten ha minden igaz mindenki megkapja (2.2 felett), aki esetleg nem bírná kivárni, annak ott a cikkben a DL link. Tud magyarul, csili-vili, 2.3.4 (SuperAOSP) alatt tökéletesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Phantom Sky Revolution: 1 hetet végig szenvedtem vele, szörnyű, gyakran belassult. Evolution ROM-ok sokkal jobbak. Én is feltettem a SuperAOSP-ot meg ezt a fix-et hozzá, nem rossz, egész fürge most...
Akkuhoz első hsz-ben ott a link, még kapható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
Habib[HUN] #2468 üzenetére
Bocs hogy ezt mondom, de szerintem esélytelen...
[link] A Boston-maniás arcnak a Motorolájához nem sikerült minden alkatrészt megszereznie a kijelző cseréhez. Gondolom a Commtiva alkatrészhez még ennél is nehezebb hozzájutni.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
X8 FroyoBread [link]
Hmm, ez egész tetszetős ROM, Phantom alapokon el tudnék viselni egy ilyet. Kijelzőt kivéve végül is majdnem ugyanaz a két teló, nem lehetne valahogy ebből az X8 ROM-ból átemelni dolgokat?
Főleg ezek lennének baromi jók FroYo-ra:
-Gingerbread's CRT screen on/off animation
-CM7's Edge Glow effect.
-CM7's Froyo/Rotary/Revamped/Lense lockscreen
-Gingerbread's improved copy/paste
-Fully working T-Mobile's Theme Engine<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
CyanogenMod 7 EA v3
Annak ellenére hogy oda-vissza van moddolva meg optimalizálva (aosp kernel) töltőről lehúzás után 10% akku drain készenlétben...Azért fanyarodtam rá a 2.3-ra mert a céges wi-fit 2.2-vel nem látta, miközben mellettem a szintén 2.2-s a Samu Galaxy 3 meg igen.... De CM7-tel se találta meg a hálózatot, ha kézzel beírtam az SSID-t meg egyből csatlakozott. WTF?
-
DJGABI
addikt
Ezekről a "CyanogenMod 7 EA" ROM-okról vélemény? Használja valaki innen?
Illetve a CM 7.1.0-ból jött egy RC változat, az milyen lehet?
Vagy még mindig inkább SuperAOSP a nyerő?
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
Oppenheimer #2448 üzenetére
Hát igen, ez nekem is nagy parám, hogy mi lesz ha elromlik a kamera gomb... Pá-pá recovery mód...
Tudtommal Android-ra nincs ilyen tárcsázóba írható factory reset kód, a beállításokban viszont van erre egy külön menüpont: Adatvédelem -> Gyári adatok törlése.
Ha így sem javul meg, akkor viszont marad a ROM újratelepítés.
-
DJGABI
addikt
Az idegbaj kerülget: SuperAOSP 8.6 és App2SD-vel szenvedek. Recovery, partíció létrehozás (1GB, nem sz*rozunk) megvolt, teló újraindít, SupSetup-ban bekapcsolom az App2SD, teló újraindul, de a Beállítások, Tárhely menünél még mindig azt a 170 megát írja, mint alapból.
Kérdés: gondolom nincs be kapcsolva az A2SD?
-
DJGABI
addikt
válasz
coyote66 #2397 üzenetére
Kép lemaradt:
meg szerintem a forrást is meg lehet jelölni nem lesz belőle gond: [link]Ja amúgy ez csak ilyen fájlkezelőből indítható swf lejátszó... Még korábban próbáltam az LG GT540-hez valót, azzal nem működött, ezzel most okés (szintén 2.2, Phantom evo rev4). De kár, hogy a böngészőben nem megy nekünk. A HTC Legend/Aria-ban, amikben ugyanez a proci van érdekes módon meg tudták oldani a böngetős Flash Lite-ot is... [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
sikoly4 #2317 üzenetére
Nyugi, biztos csak nagy a szórás
Nem tudom, nálam rendesen működik, hozza az eredeti akksi teljesítményét. Valamivel picit talán többet.
Amúgy ROM függő is, az a 8 óra elég irreális, nálam a CM 2.3 gyári akkuval erős használat mellett is többet tudott
-
DJGABI
addikt
Rambo1234 Cyanogen-t meg a SuperAOSP-ot amennyire én kitapasztaltam nem érdemes keverni, akku időn persze javít az AOSP kernel, de amúgy instabil lesz a teló (nem mintha a CM alapból valami atomstabil lenne..) Ha 2.3-at akarsz mindenképpen inkább a SuperAOSP-ot ajánlom. [link]
De ha minden áron CM-mel szeretnél kísérletezni Boston manián van jó kis leírás a telepítésről, klikk: [link]
Honeycomb tabletekre készült, felesleges lenne a mi telónkra.
Képernyőmentésre: ShootME
-
DJGABI
addikt
válasz
KrissszG #2264 üzenetére
Valószínűleg nem a telefonon lesz az a frissítés, hanem:
"E közleménnyel az a gond, hogy valószínűleg – más forrásokból is lehet tudni, de ki is következtethető – szerveroldali megoldást kínál, vagyis vélhetően azt történik, hogy a titkosítatlan, nem biztonságos környezetből érkező kéréseket a Google szerverei megtagadják, így természetesen megóvják a felhasználókat az esetleges károktól, ugyanakkor ez mégsem tekinthető teljes értékű javításnak." Source: [link]
Egyébként igen egyszerű a megoldás, le kell jelszavazni a wifit aztán kész. Nem mellesleg ez nem is az Android hibája, az összes nyílt hálózatra kapcsolt gép, mobil, stb lehallgatható...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Na jó, tényleg nem volt használva, úgy értem el ennyit
Esténként egy fél óra Angry Birds, annyi volt össz-vissz .
Ja majd elfelejtettem, 800Mhz-re volt húzva.
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #2252 üzenetére
Galaxy S ingyen se kéne, egyrészt a Kies miatt, másrészt 1Ghz-es proci van benn aztán laggol, harmadrészt a vaku hiánya miatt. Ha régebbi csúcsteló, akkor inkább Desire. De aztán még platform váltáson is gondolkozom, a WP7-es telók ára elég megzuhant. Optimus7, Omnia7 50-60k körül van már
-
DJGABI
addikt
Inkább nem is írtam már, mert azt hinnétek, hogy csak panaszkodni járok ide, de tegnap feltettem a 76-ost és igen, ugyan ez volt nálam is.
Annyit tudok, hogy amint megjelenik itthon ÉS tényleg ennyi lesz az ára ÉS megvennék a Z71-et, akkor meglépek egy váltást erre a telefonra: [link] persze remélve hogy lesz mellé legalább akkora support mint a Blade-hez
-
DJGABI
addikt
NEM HISZEM EL!
Ez a Cyanogenmod kiadásról-kiadásra rosszabb lesz. Most épp sikerült egy olyan új bug-ot beletenniük, hogy menü gombot megnyomva nem a menü jön fel (á dehogy!) hanem a billentyűzet
plusz a szokásos, random fagyás, kikapcsolás
Szerintem megyek vissza Phantom-ra, az eddig bevált, nem tökéletes, de messze a legjobb ROM.
-
DJGABI
addikt
Ugyanez, csalódás. Rosszabb mint a 4.6 RC2. Feltettem 4.6 nb0-t aztán RC2, aztán 8.0. Lassú volt, 5 perc után lefagyott, újraindult de FEKETE kijelzővel! Lehet gyári 2.2-ről kellett volna kezdeni, na mindegy nem volt kedvem azzal szórakozni.
CM7 nightly 73 build viszont tökéletesen működik a SuperAOSP boot.img-vel szóval most épp azt használom. Bár újraindulást már ez is produkált, de akkuidőben egész jó.
-
DJGABI
addikt
Közben kijött 2 CM update is [link], állítólag ezek már 2.3.4-esek.
l86544 frissítettél már valamelyikre? Milyen?
-
DJGABI
addikt
2.2 - Phantom Evolution rev4a [link]
2.3 - SuperAosp 4.8 [link] + RC1 [link]Gyorsak és tud magyarul mindkettő. Picit a 2.2 talán megbízhatóbb, stabilabb még mint a 2.3, bár a SuperAOSP is bőven jó hétköznapi használatra. Akkuidő nálam mindkettővel 1-1,5 nap körül alakult, attól függ hogy volt használva.
(#2096) KrissszG Ezzel talán egyszerűbb, magyar app, nagyon hasznos!
Battery Calibration
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Cyanogen-ék pedig a 7.1-en dolgoznak, ami már a 2.3.4-es Androidra fog épülni:
Sweet![ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Yaay! Phantom Evolution rev4a alatt végre nálam se fagy már a YouTube
-
DJGABI
addikt
válasz
Goose-T #2077 üzenetére
Felesleges 2.1-gyel szenvedni, van SUT LR-vel telepíthető Cyanogemod is. [link]
BTW nálam ugyanúgy belassul néha még mindig, szóval azt azért nem mondanám, hogy annyira hűdenagyon stabil lenne. Meg merem kockáztatni hogy a SuperAOSP RC1 stabilabb volt....
-
DJGABI
addikt
Cyanogenmod 7.0.2 stable kint van [link] Akkut ugyanúgy zabálja mint a korábbi változatok...
Újabb hivatalos 2.2 változat, 328A: [link]
Ez a 2.2-es gyári Boston ROM, ahogy nézem. Phantom/Firetrap-ról persze nem érdemes erre downgrade-elni. Magyar nyelv jó kérdés még, nem hinném hogy van benn.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz
premete #1947 üzenetére
Appokat hogy teszel bele úgy hogy alapból települjenek is? Csak simán system/app mappába bemásolva? Ha ugyan innen veszek ki belőle fájlokat (pl: ADW, filemanager) és kicserélem őket sajátra (Launcherpro, OI FileManager) akkor abból nem lesz kavarodás?
BTW én is SuperAOSP-t használok most épp, ez az RC1 méltó ellenfele lehet a CM7-nek, sőt ugye akku időben le is veri simán. Nálam Este 9-től reggel 7-ig a 90%-ról 82-re csökkent. Bőven jó.
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #1923 üzenetére
Egy Youtube-ot próbálj meg nekem légyszi! Reggel néztem rev2-vel, kb fél perc videózás után újraindult....
Úgyhogy most ismét CM7-et használok, build 38-on vagyok. Állítólag hamarosan (napok kérdése) jön belőle a végleges változat. [link]
-
-
DJGABI
addikt
Ez a boot.img cserélős mókával előállított SuperAOSP-CyanogenMod hibrid nem épp a legstabilabb. Oké, akku üzemidőben tényleg jó, de folyamatosan Force Close-okat dobál, újraindulásokat produkál. Kipróbálom ezt az új Phantom ROM-ot. Stay tuned!
-
DJGABI
addikt
Phantom Evolution (rev2) [link]
Történt egy kis indítási optimalizálás, állítólag magyar nyelv is van benn, plusz ugye a szokásos Phantom akkuidő.Fórumban viszont elejtett egy ilyen infót a fejlesztő: "Phantom said... Maybe we already have an full working 2.3 with some little bugs, but i prefer to not release it yet. "
Közben van már rev3 is, csak az akku kijelzője változott: [link]
Szerk: ahogy látom nem csak nálam volt YT újraindulás bug, boston-manián is emlegetik páran...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Gyerekek! Működik ez a boot.img cserés móka! Mintha tényleg többet bírna az RC4!
Na szóval, ahogy én csináltam:
Kell egyszer az A688 tools, teló fastboot módba, dos_console.bat indít (ha valami nem megy link) meg ugye a SuperAOSP-féle boot.img fájl: [link]fastboot erase boot
fastboot flash boot boot.img
fastboot rebootennyi és még wipe nélkül is tökéletesen működik.
(#1901) mkoch820 szvsz felesleges az emulátor, ha nem működik a ROM, max újrahúzol SUT-al egy másikat, nem nagy ügy. Androidnál szerintem elég nehéz téglát csinálni a telóból.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #1899 üzenetére
"lasts and lasts and lasts"
Ahogy olvasom akku időben javítana ez a módszer? Bár nem akarom újrahúzni, de gyanítom fastboot módban is le lehet cserélni a boot(.img) partíciót, csak az meg lehet bootloop lesz. Pedig jól jönne egy kis plusz, az este alatt csak GSM módban 20% battery drain. Elég gyászos...
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #1889 üzenetére
De nem értem, ha van tartalék telód miért nem küldöd szervizbe? Maximum 2-3 hét alatt gondolom csak megjavítják...
BTW CM7 build 33 nálam csodálatosan eltüntette a GAPPS-okat, szép kis áprilisi tréfa, mondhatom... Ja meg ilyen gyönyörű boot animációt tettek bele: [link] trackball wakeup-hoz viszont én voltam hülye, rossz helyen kerestem, a logikusnak tűnő zárképernyő helyett a bevitel menü alatt van ugye...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Háát.. Kellemes csalódás eddig RC4, egész tűrhető. Akku fogyasztás talán olyan mint eddig, intenzív használat mellett 1 nap megvan, több nem nagyon. Fagyás nem volt. A zenelejátszó viszont néha most is csinálja az RC3-as hülyeségét: szám közepén egyszer csak megáll, zenelejátszót újraindítom ugyanúgy nem szól, el se indítja a számot. Csak teljes teló Reboot segít... Jah, trackball wake up nem működik, hiába pipálom be a menüben, az előlapi gombos ébresztéshez meg ugye nincsenek is meg CM-ben a szerkesztendő fájlok. Ilyenkor mi van?
Akku téma: 2 töltés volt meg eddig, nem sok változást veszek észre.
Más: SPB-ből kijött egy 1.0.1 változat, érdemes
letöltenimegvenni [link], a RAM használat sokat javult, 40 megára lementek (lesz még jobb is talán) viszont cserébe baromi látványos launcher.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Phantom King rev2c van még fenn innen valakinek? Nálam YouTube videóknál néha újraindulgat. Nektek jó? rev2d-nél van ilyen hiba?
egy backup-ot csinálok, aztán CM7 RC4(!) teszt
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
Goose-T #1864 üzenetére
Pont most voltam rokonomnál, az N95 gyári akkuja 950mAh, szóval ott tényleg durva különbségek lehet egy ilyen akkuval, remélem azért Z71-nél is érezhető lesz a csere.
Jah akku infó törlést pont mondani akartam, szerintem én recovery-ből fogom csinálom, gondolom ugyanezzel a módszerrel dolgozik, amit leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Yaaay! Megjött végre hozzám is az akku. A csomagoláson ISO szabványokat emleget, szóval lehet hogy annyira tényleg nem rossz.
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #1855 üzenetére
Havernak
Beautiful Widgets [link] jött be.
Én ilyet nem használok, vagy legalábbis a gyári News and Weather widget nekem bőven megfelel.
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
Goose-T #1849 üzenetére
Mostanában rengeteget késnek az eBay-es cuccaim, én már több mint 1 hónapja megrendeltem, de még nem ért ide. Kíváncsi leszek hogy szuperál nálad az akku!
Más: a CM7-es/Boston-féle 2.1-es "notification bar"-t (tudjátok a fentről lehúzható cucc, benne a wifi, bluetooth, miegymás bekapcsolással) nem lehetne valahogy átportolni 2.2-re? Az az egy, ami nagyon hiányzik belőle, hasznos dolog volt, gyorsan el lehetett érni mindent. Ezt találtam XDA-n de ez csak a linkeket teszi ki... [link]
Amúgy így kitakarítva egész elégedett vagyok a Phantom ROM-mal, egyszer sem fagyott, stabil, gyors, nem is nagyon van kedvem a Cyanogen moddal próbálkozni, majd talán csak a véglegessel (úgy sem fogom kibírni, biztos kipróbálom majd az RC3-at
)
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
mkoch820 #1833 üzenetére
"ununyaff" = mkyaffs2image
azt meg még nem találtam Windows-ra, szóval annyira azért nem egyszerű...
Forráskód viszont van hozzá: [link] csak le kéne fordítani exe-re, meg persze linux verzió is van: [link]. Csak hát ez nem az én asztalom...
-
DJGABI
addikt
válasz
KrissszG #1821 üzenetére
Én imádom, főleg Facebook, Twitter alkalmazásokban használom, sokkal kényelmesebb a trackball segítségével végig görgetni a bejegyzéseket,mint kézzel.
A véletlen kilépések szerintem inkább a menü/vissza gomb miatt vannak. A kijelző alatti érintőgombokat még én se nagyon szoktam meg....
(#1822) sunahunter ja hogy saját custom rom készítését mondod? háát pont a napokban gondolkozok ezen, nb0 kicsomagolás oké, system.img fájlt is ki tudom tömöríteni, de visszafelé (még) nem nagyon tudom hogy működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz
sunahunter #1816 üzenetére
Kösz szépen a tippet, a gyárinál valóban erősebb a CM-es wifi. Egy próbát megér!
Még annyit: wifi mappákat mivel lehet kicserélni? Root Explorer?
-
DJGABI
addikt
Közben rákerestem, Marketen enyém se látja. Mondjuk a béta változatból is elvileg volt a telefonunkra való, gyakorlatilag meg elindulás után ki is lépett rögtön....
Szerk: jah, az ARMv6 változaton már nem is dolgoznak, teljesítménybeli problémák miatt [link] ami persze érthető, a beszámolók szerint még a komolyabb telókon is dög lassú.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Yep, egy esélyt adtam neki: egyszer a zenelejátszó állt meg, egyszer az egész telefon, de úgy hogy abszolút nem reagált semmire...
Délután rászántam magam, hogy felteszem inkább a stabil 2.2-t (Phantom rev2a) végez a telepítéssel, erre felnézek Boston mania-ra: rev2c is van már.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Hopp, Foxie-ból sikeresen linkeltem a régit, azóta már Marketen is van: [link] Béta nálam el se indult, kíváncsi leszek erre...
l86544: Phantom ROM-ból ennél a 2.25 + Cheese kombónál a Phantom king rev 1-2 frissebb nem? Hogyhogy nem azt használod?
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Aha, nb0-s RC2->26->28 volt a sorrend. De most megint nagyon fagyogat, újraindulgat.
Totál újrahúzom, aztán kipróbálom ezt a 30-ast, hátha...
Szerk: nagyon jönnek fel az asztali böngészők, Operából [link], Firefox-ból [link] is jött ki új Androidos változat!
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Ezt már akartam kérdezni: AOSP-ról (Android Open Source Project) már hallottam, de erről a SuperAOSP-ról nem nagyon, meg erről a CML fejlesztőről se.
Szóval szerintem ha 2.3 akkor inkább Cyanogenmod. Meg ahogy olvasom pont CM-éktól portolgat át dolgokat (settings, DSP), úgyhogy értelmét se nagyon látom....
Angry Birds Rio: [link] szokásos, néha bonyolultabb pályánál beszaggat, de ettől eltekintve nálam tökéletesen működik. build28
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Na, ha elfogadják lesz hamarosan nekünk is csili-vili első hsz-ünk
[link]
pár dolog még valószínűleg így is kimaradt, de szerintem kezdésnek egész jó, büszke vagyok magamra
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Le akartam cserélni a gyári fülhallgatót jó kis agyba dugósra. Az 5800-féle szétszedhető távirányítós átalakítóval akartam használni, de az (utángyártott) Nokia AD-54 úgy tűnik nem nagyon szereti a telefont. Megőrül tőle a zenelejátszó. (aztán lehet a CM7 a ludas, más ROMmal egyelőre nem próbáltam.)
Valaki innen használ a gyáritól eltérő fülest? Ha igen, mit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban új gyártó a Commtiva, akik egy olcsó és nagyon meggyőző Androiddal mutatkoznak be.
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok