- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bteebi
veterán
válasz
Garzonrobot #10 üzenetére
Irónia volt.
Mondjuk jobb esetben nincs pofájuk nagyon sokat csalni, legalábbis jelen esetben szerintem az eléggé gáz lenne. Mert valószínűleg a legtöbben pont azért vennék meg, mert alig látszik a hajlítás helye.
-
-
bteebi
veterán
válasz
Garzonrobot #8 üzenetére
"de azért megvárnék vele egy tesztet, hogy valóban olyan e mint a képeken"
Ugyan miért lenne másmilyen??
-
Valószínűleg kevésbé fog látszani, de azért megvárnék vele egy tesztet, hogy valóban olyan e mint a képeken
Mindenesetre jó irányba halad a dolog. Én most vettem tabletet a telefon mellé a nagyobb kijelző miatt. De ha a foldable koncepció is becsúszna a középkategóriás készülékek közé mint ahogy kezd a flip, lehet beruháznék egyre. Nekem a teljesítményük annyira nem fontos, basic dolgokra használom a telefont és a tabletet is.
-
Ádám16
addikt
Nagyon tetszik.
13 minim és iPad9-em van. Az iPad-nél gondolkodtam azon, hogy jöhetne helyette az új iPad mini, de simán fontolóra veszem ezt a telót, mielőtt váltok. -
Luser2000
addikt
Impozáns.
Kérdés, ha elhagynák az USB C csatlakozót, akkor mennyit lehetne még vékonyítani? -
Plug Life
senior tag
válasz
Garzonrobot #3 üzenetére
És nem látszik gyűrődés!
-
Le a kalappal, hihetetlen cucc.
-
Innentől kezd érdekes lenni a foldable műfaj, hogy már összecsukva/hajtva sem vastagabb egy normál telefonnál.
-
Szena67
aktív tag
Szuper lett. Sikerült elég vékonyra kalapálni. A másik kettő úgy néz ki mellette, mint egy egy múlt századi valami.
-
bteebi
veterán
Menőnek menő, de én továbbra se látom (ebben a formában) a létjogosultságukat, de ettől függetlenül minden bizonnyal megvan. Ennél már amúgy tényleg alig látszik a hajtás - legalábbis a mellékelt, ideális beállítású képen. Szétcsúsztathatóban amúgy jobb lenne, bár olyan valószínűleg sohase lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás