- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Netfone
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lediiiiii
csendes tag
válasz Old_Kovvi #970 üzenetére
Szia!
Rendesen helyén van a kártya, nem lötyög ki-be? Lehet, hogy nálad is akadozik még a foglalat. Amikor azt hiszed, hogy a helyén van, próbálj nyomni rajta még egyet, és hatalmas csattanással be fog pattanni (hülyén hangzik, de nálam így volt). Egy pár ki és berakás után bejáródott. -
lediiiiii
csendes tag
-
lediiiiii
csendes tag
Én úgy vártam a hivatalos 2.2-es romot, mint a messiást, és eddig nem csalódtam benne. A legnagyobb problémám a 2.1-el az, amiről adabra is írt (#768), az akadozós működés. Egy-egy 10 mp-es megállás az bizony nem túlzás a 2.1 esetében. A Froyoval ilyen nincs (legalábbis 3 nap alatt még nem fordult elő ).
A másik tetszetős dolog a root nélküli, baromi kényelmesen működő wifi tethering.
A komoly 3D-s játékokról annyit, hogy én azt hittem az NFS Shift is csak erősebb vasakon hajlandó futni, ezzel szemben jól működik ezen is. A tesztprogramok, meg a számok nem érdekelnek.
Meg maga a romcsere is otthon, pár perc alatt, egyszerűen és ingyen kivitelezhető, akkor meg miért ne?! -
lediiiiii
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés. Ha root-olt telefonról letörlök gyári programokat (Voice Note, Rss Reader stb.), attól még Factory Resetkor visszarakja őket, ugye?
-
lediiiiii
csendes tag
"A lefelé mozgatható hátlap könnyen levehető, de nem árt vigyázni, mert ha ilyenkor lefelé fordítjuk a telefont, az akksi könnyen kieshet." (Technet)
Tulajdonképpen nekem is ez a problémám. Hétfőn vinném vissza kicseréltetni, de akkor ezek szerint hiába? A hátlap akadályozza meg, hogy az akksi ne essen ki. Hátlap nélkül már kisebb rántásnál is magától kiesik. És mivel ott van az a hézag az akksi és a hátlap között, az akkumulátor folyamatosan kocog a készülék belsejében. (Hátlap benyomhatósága egyébként nem zavarna) Ezt eddig nem említette senki ezért gondoltam, hogy ez összeszerelési hiba lehet talán (vagy az akksi rövidebb egy lehelletnyivel, ki tudja). Mindenkinél mozog az akksi, ha rázogatjátok a telefont?
-
lediiiiii
csendes tag
Vettem én is egy ilyen telefont, és lenne pár kérdésem a többi tulajhoz:
Az akksi nálatok is lötyög a telefonban? Forgatva a készüléket kb. 2 mm-t mozog ki-be az akksi.
Ahogy nyomkodom a házat, iszonyúan recseg-ropog a hátlap a tetején bal oldalon.
A trackball is furán működik. Ha használni akarom mindig kicsit be kell nyomni az első ütközési pontig, majd ott görgetni (bár lehet, hogy ez így normális). Azt hittem úgy működik, mint pl. az egerek görgői.
Nálatok is ilyen, vagy csak én fogtam ki rossz példányt?
-
lediiiiii
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy nem találni róla külföldi teszteket, videókat? Olyan, mintha csak a magyaroknak készült volna ezzel a brand névvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Huawei P30 PRO(google play) Erősebbik 8/256GB/ Akcióóó csak ma!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest