Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Számomra bizonyos körülmények között nem használható. Más meg a chat fejek miatt zár ki egy egész platformot. Mindenkinek mások az igényei, ahogy előttem is írják. Ja igen, azt hozzátenném, hogy mindezt max. 5" méretben. Én nem találtam számomra megfelelőt, persze másnak mások az igényei.
-
426os
őstag
Most váltottam droidról (ZTE v5) WP-re (Lumia 640) [link]
Mivel nem vagyok power user, ezért nekem a WP sokkal jobban bejön. Aki írta, hogy sokszor kell bámulni a loading meg betöltés feliratokat: Igen, többször kell nézni, mivel droidnál nincs ilyen felirat, egy hasonló kategóriás androidos teleofn esetében szimplán csak egy szaggató animációt nézel helyette vagy éppen 1-2mp-ig nem történik semmi. Innentől tökmindegy a dolog, viszont érzetre a WP megoldása fluidabb lesz, még ha a valóságban nem is gyorsabb.
Játékok terén nem tudom mi a helyzet, mert sosem játszottam telefonon. A felhozatal biztos jobb droidra, ennek neked kell utánajárnod. A többi (film, net, chat), amit írtál ugyanúgy működik wp-n és droidon is. Továbbá a kevesebb ram ne riasszon meg WP esetében, elmondható, hogy azonos kategóriában fele annyi elég neki. Én 2GB-os droidról váltottam és semmi bajom az 1GB rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Android szakmai topik
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest