Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Számomra bizonyos körülmények között nem használható. Más meg a chat fejek miatt zár ki egy egész platformot. Mindenkinek mások az igényei, ahogy előttem is írják. Ja igen, azt hozzátenném, hogy mindezt max. 5" méretben. Én nem találtam számomra megfelelőt, persze másnak mások az igényei.
-
426os
őstag
Most váltottam droidról (ZTE v5) WP-re (Lumia 640) [link]
Mivel nem vagyok power user, ezért nekem a WP sokkal jobban bejön. Aki írta, hogy sokszor kell bámulni a loading meg betöltés feliratokat: Igen, többször kell nézni, mivel droidnál nincs ilyen felirat, egy hasonló kategóriás androidos teleofn esetében szimplán csak egy szaggató animációt nézel helyette vagy éppen 1-2mp-ig nem történik semmi. Innentől tökmindegy a dolog, viszont érzetre a WP megoldása fluidabb lesz, még ha a valóságban nem is gyorsabb.
Játékok terén nem tudom mi a helyzet, mert sosem játszottam telefonon. A felhozatal biztos jobb droidra, ennek neked kell utánajárnod. A többi (film, net, chat), amit írtál ugyanúgy működik wp-n és droidon is. Továbbá a kevesebb ram ne riasszon meg WP esetében, elmondható, hogy azonos kategóriában fele annyi elég neki. Én 2GB-os droidról váltottam és semmi bajom az 1GB rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi