Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Többek között azért futnak még 4.4-en mert a MIUI tudta azt ami az 5.x-el jött be a droidba. Ergo semmi előnyt nem jelent az lolli egy MIUI használónak, talán ez alól az alapértelmezett art a kivétel, de ezt én nem tudom felmérni, hogy a hétköznapokban mennyivel jobb.
Szóval ilyen vakon mantrázni valamit szerintem nem jó ötlet, főleg, hogy a nagy frissítés fétisben sok gyártó elfelejtkezik a minőségről. Pl a p6 4.4-es frissítése is ótvar lett (szar füleshangerő, gyors merülés) de samunál is panaszkodtak, hogy jelentősen belassult a telefon.
-
bagkri01
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na ez már egy hülyeség, az 50k-s kategóriát éppen a nagy gyártók szarják le, max egy frissítést kiadnak (talán) aztán el van felejtve, a xiaomi, lenovo, meizu, honor kicsit jobban odafigyel....szerény véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- KFA2 GeForce RTX 2080 OC 8GB GDDR6 256bit
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest