- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnnyjungle
tag
Elszállt az IMEI és NVRAM, mert hülye béna amatőr voltam, segítsetek, plíz
Post itt, minden segítséget nagyon megköszönök. -
ferryke
csendes tag
A GPSre elvileg találtam egy pachet itt
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=567114&st=380#entry32363113 399 HSZ
innen letölthető
http://www23.zippyshare.com/v/68017541/file.html
hogyan kell ezt aktiválni TWRP vel mintha rendszert telepítenék? -
ferryke
csendes tag
Sziasztok
Már egy ideje használom ezt a ROM-ot. minden nagyon frankó vele, két dolgot kivéve.
1: a kamera fotó készítése túl sötét 2 expozíciót kell állítani rajta hogy ne legyen sötét.(minden fotózás előtt állítgatni macerás). A gyári rommal semmi ilyesmi nem fordult elő
2. A feltelepített Israel típusú navi nemigazán találja a műholdakat (más készüléken működik), ez app hiba vagy ROM hiba?
Van valami javaslatotok? -
jFox
addikt
válasz
szakallasgy1 #23 üzenetére
Rá ne tedd ezt a ROM-ot!! Az egy teljesen más készülék. A cikk írója arra utalt, hogy ezen leírás alapján más hasonló telefonon is elvégezhető a ROM csere, de nem erre a ROM-ra.
A te készülékedhez itt találsz ROM-okat: [link]KarbonSanyi: bár off a téma, de ha a TWRP még elindul (hangerő fel vagy le + bekapcs) akkor próbálj meg keresni a needrom.com-on egy a telefonra való ROM-ot és próbáld fel telepíteni vele a lírás alapján.
(ROM letölt - felmásol egy SD kártyára - SD be a telefonba - TWRP elindít - ROM telepít) -
szakallasgy1
tag
válasz
KarbonSanyi #22 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/codenameazs/lenovo_s650_android_4_4_2_aosp_rom_telepitese.html
Sziasztok!
A fenti link alapján az én Lenovo A859-es telóra is jó lenne?
Firmware-val mit kezdjek? Érdekel a kihívás, egyeltalán rárakhatom?
-
KarbonSanyi
újonc
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Használok 1 Samsung Galaxy Nexust, ami az Óceánon tulról érkezett hozzám
Sajna letöltöttem hozzá virusírtót + antivírust is. Tudni kell h. TWRP van a telón telepítve. Jöttek a frissítések rendszeresen, no gond. De sajna valami nem klappolt. TWRP felugrott, és bármit csináltam vele, rendszerfrissítés meg amit még gondoltam. Csak nem akart továbblépni a kisaranyos. Gondoltam Én naív POWER OFF és rendben. Hát nem azóta semmi. Bekapcsolom és csak Google- felirat virít a kijelzőn. Voltam Samsung szervizben, de elhajtottak.
Kérlek segítsetek h. a Nexusom ne poháralátétként végezze. De pláne nagyon hozzám nőtt. Köszönöm szépen!
-
Boby1200
csendes tag
Nekem is hasonló problémám lenne... tehát driver fent, akksival simán megy is minden, de flashtoollsal, aksi nélkül semmi nem történik... most leszedtem ezt az mt65xxx drivert, amit említettél... de nemigazán tudok mit kezdeni az így kapott fájlokkal... valaki tudna segíteni?
-
edem01
csendes tag
Sikerült megoldanom a problémát , manuálisan telepítettem a 65xx preloader driver-t netről, végig is csináltam mindent, lefutott, bár a "Sofina" telepítése pár percet vett igénybe, ahhoz képest ugyan úgy jelentősen gyorsabb volt a másik, viszont a telefon nem bootol be, csak újra indul mindig a LENOVO felirattal, meg csilingel hozzá. Recovery mód-ot engedi továbbra is.
Ötletek? -
edem01
csendes tag
nálam a feltöltésnél beáll a dolog.... hiába történt meg az usb driver feltelepítése, újratelepítése (v10,v11,v12) egyikkel sem működik, nem tölt, semmit nem csinál. ötlet?
Bár a SEARCH helyén ki írta hogy USB, tehát feltételezem érzékeli, csak épp nem csinál semmit. -
example92
csendes tag
válasz
example92 #17 üzenetére
Mindent a leírás szerint végzek,de mégsem jó valami.
Leszedtem mindent ami szükséges hozzá, feltelepítettem a drivert, amikor akksival van bedugva fel ismeri rendesen a telefont.
DE! amikor flash tools-zal akksi nélkül teszem usb-re nem ismeri fel és ki írja h az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen. Már 3x tettem újra a gépre az usb driverét, telepítés végén újra is indítottam a gépet (win7)Mi lehet a gond, már vagy fél napja ezzel nyűglődök és semmi?!
-
example92
csendes tag
Hello, tudna valaki segíteni?
Frissítettem az s650-esem nagy sikerrel angol-kínaira, konkrétan erre a verzióra:
VIBE UI V1.5 1427 2 ST S650Ez most milyen firmwaret takar,mert nem tudom eldönteni hogy CN-es vagy ROW-os :/ azaz CWM vagy TWRP recoveryt használjak?
ha cwm-es kell hozzá, azt hol találok hozzá mert a bejegyzésben nincs hozzá letöltő link csak a twrp-s recoveryhezElőre is köszi
-
hati
addikt
válasz
CodenameAZS #15 üzenetére
Ha van róla infód, kérlek írd meg, mert jó lenne tudni, ha pl. azért törölték, mert tele van kém programmal.
-
CodenameAZS
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos valóban törlésre került a ROM a NeedRom-ról. Próbáltam megtudakolni az okát magától a készítőtől, de nem válaszolt még.
Midenesetre feltölöttem a ROM-ot Mega-ra. A cikket frissítettem a linkekkel.
-
hati
addikt
válasz
laszlomijin #13 üzenetére
Felrakás után, töröltem a letöltött fájlt.
-
hati
addikt
válasz
laszlomijin #11 üzenetére
Én
-
hati
addikt
Nem találom az A-GPS funkciót. Merre van?
-
Btel
tag
Nagyon jó leírás,tuti kipróbálom majd csak rakjam rendbe a készülékem
-
válasz
laszlomijin #6 üzenetére
dual-standby-ban igen
-
laszlomijin
tag
válasz
CodenameAZS #5 üzenetére
üdv mindenkinek.....
azt szeretném kérdezni hogy mind két kártyát kezeli a rom .....működnek folyamat??
válaszokat köszönöm... -
CodenameAZS
csendes tag
A TWRP letöltő link alatt van a NeedRom-os hivatkozás a cikkben, konkrétan ez: http://www.needrom.com/mobile/gykk-rom-v0-2-2/
Ezt azért nem tölöttem át data.hu-ra mert egyrészt lusta voltam engedélyt kérni a készítőtől, másrészt úgy voltam vele, hogy ha lesz patch vagy valami update akkor az úgyis benne lesz a NeedRom-os topicjában a ROM-nak, így inkább csak átlinkeltem.
De így hogy felhívtad a figyelmem ki is emeltem a linket letöltő ikonosra, így valóban áttekinthetőbb.
-
válasz
CodenameAZS #3 üzenetére
Vagy vak vagyok
vagy nem találom a ROM-ot az írásban
valahova dobd be linkelve
-
CodenameAZS
csendes tag
@Duliee Persze hogy nem gond, köszi!
@lapi78: Örülök hogy segíthettem! -
lapi78
csendes tag
Köszönöm szépen! Általad végre megértettem a folyamatot!
-
Köszönjük, roppant korrekt írás
Azt hiszem sokaknak lesz hasznos
Ha nem gond, linkelem az S650-es tesztembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged