- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
válasz
WonderCSabo #56 üzenetére
Bizony, vagy a Rush For Berlinben visszaverni Patton támadását...
Lehet, hogy tényleg nem itt a helye, majd legközelebb oda teszem. -
-
Csiborbogár
őstag
Frissítettem, egyenlőre csak linkek mentek bele, mert a képbeszúrás túl nagy lett, és most nincsen időm kisebbre venni.
Hogy lehet kicsibe betenni, hogy utána rá lehessen kattintani a felnagyobbításhoz?Ja, és még egy érdekes bug:Megöltek, de mégsem játék megy tovább, én meg semmit nem tudok csinálni...
-
Csiborbogár
őstag
Felületes ismeretekkel nézve a dolgokat ez az igazság.
Olvasd el ezt, és utána tudunk tovább beszélgetni.
Az, hogy a közvélemény milyen információval van ellátva, az még nem garantálja azoknak a hitelességét.
Nagyapám fiatal és katona volt abban a háborúban, és nagyon sok német fiatal katonával szolgált együtt.
Mikor megkérdeztem róla, azt mondta, hogy ők is csak "katonák" voltak... -
Csiborbogár
őstag
Szerintem a németek közül sokan megveszik.
MOHA-t is megvették, hogy aztán a multiban gyakhassák az amcsikat.
Ennek a multijával még nem tudtam játszani. Ott is lehet lenni a németekkel?Mint ahogy írtam a katonák legtöbbje egyszerű katona volt, ideológia nélkül, nem értette miért zajlik a háború, csak "katona " volt, és parancsot teljesített...
Álljon bármelyik oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest