- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oovoo
csendes tag
válasz
Psychonaut #33 üzenetére
Köszi, megoldódott :$
-
Psychonaut
veterán
Lásd 2. hozzászólás.
-
-
sztanozs
veterán
napi régész - Ph szleng: egy rég elfeledett fórum "feltörése"
-
oovoo
csendes tag
Sziasztok,
vki tudna segíteni a címzésben?
cím: Rm.1325,13th Floor,Nan Guang Jie Jia Building, ShenNan Zhong Road , Fu Tian Districts ,ShenZhen ,China
Ha megtenné vki és elküldené emailben hálás lennék.
oovoo@freemail.huElőre is köszi. Szép napot.
Üdv.
-
Magnum_
nagyúr
nem fog elveszi remélhetőleg...
a cipőről meg annyit, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, nem nike-adidas stb, hanem ugy keres csajom, hogy divatos legyen, jó árban és mivel kicsi a lába, ezért méret alapján. csak ugye a méret nem mindig pontos. nekem is van 41-42-43as cipőm is.
-
^Clown
addikt
Nővéremnek és a barátnőjének rendeltünk cipőt. Elmentek egy boltba, megpróbálták, eBay-ről megrendeltük, így tuti jó a méret
Azt tudom javasolni, ha itthon is kapható cipőről van szó, akkor menjetek el a boltba, és próbáljátok meg. Én pl. elmentem megpróbálni a cipőt, de nem volt kényelmes, így nem is rendeltem.
Az SSD egy CD-méretű bubis borítékba lett betéve, tényleg nem nagy, plusz könnyű is, remélem hamar kiér. Ha egyáltalán kiér, azért kicsit parázok, nehogy "elvesszen". -
Magnum_
nagyúr
tönkrement az SSD?
-
puttputt
őstag
Van egy kínai munkatársam, ő pont shenzeni...
Ha 1 hónappal előbb írsz, még talán a postaköltséget (oda) is megspórolhattuk volna.
/Legutóbb épp karórákat szállíttattunk vele.../
Sajnos azonban, csak jövő év elején utazik megint haza.
A címzésben segítség úgy látom már nem kell, az előttem szólóak remekül körülírták.
Esetleg majd a köv. biznisznél. -
Gergő_
őstag
-
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Nem, postáról van szó, SSD-t gariztat, ha jól sejtem.
^Clown: ilyen formában jó lesz a cím, ahogy leírtad, meg fogják kapni a leveledet/küldeményedet. (Én szintén Kingspec SSD-t küldtem már vissza (igaz, nem a cégnek, hanem eBay-es kínai eladónak), megkapták, cserélték. És nekem sem volt több tapasztalatom a Kínába való levélküldéssel.)
Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor valóban Sheratant kéne megkeresned egy privát erejéig.
(Ui.: alaplapot sikerült cseréltetni az X40-ben?)
-
Winner_hun
félisten
Ezt így kinyomtatod, ráragasztod a borítékra aztán hajrá.
-
kérdezd meg Sheratant, ő élt Kínában egy darabig.
-
Hát azért pontos cím legyen, wazze...
Shenzhen város NanShan körzete, Tao Yuan utca, Lishan útján az Egyetemi város Úttörő parkjánál az 501-es szoba.
Az e-mail is ilyen hosszú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest