- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Geri::
tag
Hohó ! Köszi az infót, eddig csak az alienben láttam, megy le az ára szépen lassan. A jövő héten akarok egy ilyet venni. Nem akarom húzni, és a halk gépet részesítem előnyben , tehát vga silencer vs 0dba = 0dba
A 3 év gari csak ér valamit, ha meg idegesítően melegszik akkor elérakok egy Noiseblocker S1-et a maga 11dba-jával és azt visszaveszem még 5v-ra.
-
::Geri::
tag
Érdekes cikk. Én pont ilyen Giga 6600GT-t akarok, a csend miatt, de most elbizonytalanított. Eddig 2 külföldi oldalon tesztelték,de normális objektív tesztnek tűnnek, ott is írták hogy meleg, de semmi kritikus melegedés. A házventivel az a baj, hogy akkor már hiába passzív..
Azért nem tettem le a kártyáról, de ahogy nézem 1-2 helyen lehet még csak kapni és itt csak 1 embernek láttam aláírásában hogy ilyen lenne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest