Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mura81

senior tag

Többen dobálóztok a ''Centrinoval jobban tetszene kifejezéssel.
    Nos ehhez csak annyit hogy rendszeresen dolgom van egy Centrinoval szerelt Asus S series notebookkal és az a helyzet hogy bugos.
    Rengeteg apró hibát produkál ami nem használhatatlanná teszi a gépet hanem nehezen használhatóvá. Azzal kezdődött az egész hogy miuátn feltelepítettem rá a WinXP Prof-ot és utána a szokásos drivereket (hotkey, touchpad stb) fogta magát és miuátn átadtam a tulajnak hanyattdobta magát a rendszer. Mint később kiderült a gyári Asus Hotkey driver összeveszik a centrino ''chipsettel'' (a centrino nem csak chipset hanem proci - banjas - wlan stb.) és ezért le kellett szednem a hotkey progi ami miatt nem használhatóak rajta a funkció gombok.
    Azóta is folyamatosan szívok azzal hogy rendszeresen belassul minden látható ok nélkül. Valószínűleg újra fogom telepíteni rá a rendszert. Viszont az a furcsa hogy van olyan hogy napokig tökéletesen megy. Szóval nem értem teljesen, de mindenképp szeretném veletek megosztani tapasztalataimat a notebookkal kapcsolatosan.
    Amúgy a cikk korrekt és kellően részletes anélkül hogy untatná a normál földi halandót. Gratula:C

Új hozzászólás Aktív témák