Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hairless
csendes tag
Udvozlet mindenkinek!
Nekem mar volt szerencsem hasznalni Linux alatt
ilyen konfiguraciot; innen meritve szeretnek hozzaszolni a temahoz:
2) ... Az IRQ routinghoz meg emlékeim szerint az Intel SMP spec. 1.4 kellene, de azt meg ki kellett, hogy kapcsoljam a BIOS-ban, különben bootolásnál rögtön fagyott, ahogy SMP módba váltott. ...
Az LKML-en volt errol egy thread. A lenyeg, hogy a
fent emlitett megoldas mellett meg lehetseges ut, ha inditaskor megadod a kernelnek a ''noapic'' parametert.
(bovebben:
http://www.uwsg.iu.edu/hypermail/linux/kernel/0202.3/0986.html
(A nemreg megjelent ASUS BIOS (ver. 1005) frissites megoldja a fent emlitett problemat, nem kell heggeszteni
)
4) memtest86-ot nem próbáltam, mert nekem a GCC az etalon. ...
Szerintem erdemes kiprobalni, mert nagyon korrekt
modon tesztel, egesz egzotikus hibakat megtalaltam mar vele. Masreszt a GCC is eleg erdekes jelensegeket tud produkalni. (Hivatalosan
nem tamogatott a make -jN tipusu kernel-forditas.)
Nalunk a RAM-os jatek eleg erdekes volt - a kiszallito ceg 4 db 256MB-os DDR SDRAM-mal rakta ossze a gepet-, de az elso ket slot-ba tett natur (Kingston) DDR SDRAM-ok gond nelkul mukodik, nagyjabol a Supermicro-hoz leirt terhelesekkel. (RedHat SkipJack Beta 1, a benne levo kernellel, a progikrol kesobb, ha erdekel valakit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)