- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hairless
csendes tag
Udvozlet mindenkinek!
Nekem mar volt szerencsem hasznalni Linux alatt
ilyen konfiguraciot; innen meritve szeretnek hozzaszolni a temahoz:
2) ... Az IRQ routinghoz meg emlékeim szerint az Intel SMP spec. 1.4 kellene, de azt meg ki kellett, hogy kapcsoljam a BIOS-ban, különben bootolásnál rögtön fagyott, ahogy SMP módba váltott. ...
Az LKML-en volt errol egy thread. A lenyeg, hogy a
fent emlitett megoldas mellett meg lehetseges ut, ha inditaskor megadod a kernelnek a ''noapic'' parametert.
(bovebben:
http://www.uwsg.iu.edu/hypermail/linux/kernel/0202.3/0986.html
(A nemreg megjelent ASUS BIOS (ver. 1005) frissites megoldja a fent emlitett problemat, nem kell heggeszteni)
4) memtest86-ot nem próbáltam, mert nekem a GCC az etalon. ...
Szerintem erdemes kiprobalni, mert nagyon korrekt
modon tesztel, egesz egzotikus hibakat megtalaltam mar vele. Masreszt a GCC is eleg erdekes jelensegeket tud produkalni. (Hivatalosan
nem tamogatott a make -jN tipusu kernel-forditas.)
Nalunk a RAM-os jatek eleg erdekes volt - a kiszallito ceg 4 db 256MB-os DDR SDRAM-mal rakta ossze a gepet-, de az elso ket slot-ba tett natur (Kingston) DDR SDRAM-ok gond nelkul mukodik, nagyjabol a Supermicro-hoz leirt terhelesekkel. (RedHat SkipJack Beta 1, a benne levo kernellel, a progikrol kesobb, ha erdekel valakit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- Mafia: The Old Country teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest