Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ez nagyon jó hír, eddig elég vicces volt elmagyarázni valakinek, hogy kell a GearVR-t használni. ChromeCast is van a fiókban, bár csak a régi. Egyébként pl az Nvidia Shield is tudja, meg az új Sony TV-k.
-
RaveForce
veterán
Ezt eddigis meglehett mar oldani ezereve, annyi, hogy a tvn latszott mind2 kep, valszeg most egy kozponti kep lesz. Ellenben kapja be a google, a legutolso frissites ota, chromecastre ha rakuldok YT videot, mar a reklamot is atdobja... eddig nem tette es ettol rettegtem h ide is bekuszik.. hat bekuszott

-
Mr.Silkó
veterán
Na pont ilyenre vártam korábban, ez nagyon király!

-
slimshady
senior tag
Kíváncsi vagyok ez mennyire seamless.
-
gaben1117
senior tag
Mi számít pontosan Chromecast képes eszköznek? Pl. a Samsung tv-m, ami tudja a screen mirror funkciót, az megfelel?
-
Romvr
őstag
Ez nagyon jó hír... lenne ha lehetőséget adnának rá hogy mondjuk egy PC-re is ki lehessen küldeni a képet. Viszonylag kevés ChromeCast eszköz kering körülöttem de ha felcsapnék egy laptopot és tudnám használni mint a Gear VR külső kijelzőjét akkor nagy boldogság szállna reám.
A VR élményt úgy közösségi élménnyé lehetne varázsolni pár kattintással... de vegyek chromecast cuccot... persze majd mindjárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest