Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sampipmas
friss újonc
Lehet, hogy keveredés van, én nem beszéltem 3070-ről, ez régebbi gép, 1660Ti van benne, asszem. Direkt rákérdeztem most, és valóban 4k volt, az ugyanilyen Asus akkor 100k-val lett volna dágább, azért vette azt. De nagy csalódás.
Egyébkén i7-es, 16 giga, 17 coll, 144 Hz, önmagában jó lenne, ha nem izzadna mint a ló. -
sampipmas
friss újonc
Soha többet ÉSZER!
Vett a fiam egy Nitro 5-öt pár évvel ezelőtt 400k-ért, és olyan gagyi a hűtése - pedig újrapasztáztatta a szervizzel - hogy komolyabb játékot nem lehet tolni rajta.
Az alapprobléma - mint utóbb kiderült -, hogy a professzor és a GPU egy hűtési csatornát használ. Az én Asus ROG-om pedig mindig hűvös mint egy kékharisnya.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest