- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #31 üzenetére
...vagy a "Fűnyíró ember"-ben...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azaz, induljunk el az úton a robot dadák felé... Végre a szülők elkezdtek foglalkozni az utódokkal... Aztán, ha valami nincs rendben, csoda, ha a szülők FB csoportokba rohannak tanácsért... Amúgy ilyen pelusra csiptethető bébiőr eddig is volt, csak azt nem rögzítette, hogy a gyermek épp ürít, hanem a légzés kimaradás (bölcsőhalál) miatt jelzett.
Lassan jöhet az abszolút biztonságos VR együttlét mint a Pusztítóban, vagy a Black Mirrorban...
-
WaG_Gaming
tag
Tuti biztos, hogy itt is jön a 4chan és ebből a marketingfogásból is viccet csinálnak, mint ahogy azt a Durex S.O.S. Condoms esetében is tették.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
Valahogy úgy. Most hirtelen nem találok információt erre vonatkozóan. Egy próbát megér. Most egy tavalyival borotválkozom, egész jól megy.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
...akkor én csodagyerek voltam, néha felültem gügyögni, egy idő után meg folyton ki akartam mászni, ha jól emlékszem...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
dolphy17
tag
"...jellemzően kettő típusú lehet, ha a kiságyban leledzik: alvás és ürítés."
Hat persze. A legenda szerint.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek a megszokott szolgálttások nélkül én is. Persze vannak újabbak, talán lesznek jobbak is, de azért a Google kereső mindig hasznos (ritkán kell két lapnál tovább lapoznom), a kapcsolódó szolgáltatádok világa a nyerő és kényelmes. Ám a fenti példa, miszerint gyakorlatilag egy cég napi vezetése, rutinja ltta kárát, mert a férj nem tudta mi történik otthon. Bejön ez a babafigyelő, meg pelenkafigyelő stb, akkor majd megnyugszik mondhatjuk, mert majd tudni fogja, mi történik otthon. Igenám, de akkor meg más fogja elvenni a gondolatát. A mérések kiértékelése, színes grafikonok, minden eszközén ott lesz a sarokban, hátha.
Nem jó ez így. -
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #19 üzenetére
Megnéztem. Zseniális sorozat.
Pjotr: én nem vagyok ellen a technológiának. De azt már most borítékolom, hogy nem fogják értelmesen használni ezt a technológiát sem az emberek egy része (többsége?).
-
Snowy_owl
őstag
Elkényelmesedtek az emberek. Ma már tiszta, hogy ha nem vagy hajléktalan, vagy olyan akinek direkt nincs mobilja(1 embert ismerek), akkor te elérhető vagy 0-24-ben akkor is, ha nem vagy a forrás mellett, ezért hát ha nem veszed fel a telefont, az olyan mintha eltűntél volna mellőle, és akkor ugyan úgy elkezd izgulni mint amikor mellőle tűnsz el, hogydeholvanhovalett,ittvolt. Nyilván van ebben sarkítás, de nem áll messze a valóságtól.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Graphics
Jómunkásember
Ezek a borotvák... Kitalálnak ám mindent...
Én a DM-ben megvettem az 5 pengés Balea-t fillérekért, és jobb mint előtte bármi , amit használtam... ÉS még mindig nem kellett fejet cserélni, igaz én kb heti 1-2x használom.
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
A babafigyelo cucc nem rossz. Egyik kollegamnak a parja nem vette fel a telefont kb. 2 oran keresztul, kollega teljes panikban, biztos mindketto megmurdalt. Aztan kiderult, hogy mindketto aludt, telefon lenemitva, hogy ne zavarja oket semmi. Na most ha lett volna egy ilyen babafigyeloje, rabok, latja hogy gyerek alszik, akkor legalabb tudtuk volna hasznalni egy fontos megbeszelesen a kollegat, de igy mindenkit stresszelt meg pluszban teljesen feleslegesen.
Az P&G Opté viszont tenyleg erdekes, arrol egy kulon tesztet szivesen latnek, a tobbi fejlesztes kisse feleslegesnek tunik, megyek is es megborotvalkozom a buta borotvaval.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
GSP
aktív tag
A melegedő Gillette cuccot kiprobálnám.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
janeszgol
félisten
-
félisten
Én a hagyományos WC papírt is 3x-4x újrahasznosítom.
Ez az igazi greenthink."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nagyúr
Attyaistten!
Baba-kaki figyelő okoska app! Miért nem a szülő foglalkozik vele?
Vécé papír cipelő robot! Nekünk egy polcon van mellette. De sajnálom őket, hogy az okospolcot még nem találták fel.
Az egy pohárnyi meleg vizes melegítő és kissé sokba kerül hatvanezerért.Ezeket az energiákat valami hasznosabb dologra is el lehetett volna használni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sBc
aktív tag
Mai trendek, hogy az eladható ami fel van okosítva, mert egyesek elhiszik, hogy az jobb mint a hagyományos. Modernek kell lenni.
Egyébként meg én úgy tudtam, hogy épp azért kell hideg vízben öblíteni a borotvát, hogy a hőtágulás miatt ne menjen el az éle. Erre meg itt melegítik!
Meleg törülköző amit 1-2 percig hagyunk az arcon az meg a szőrszálakat puhítja meg.Én meg most feltaláltam az okos borotvahab melegítő készüléket!
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
"A szenzor automatikusan regisztrálja a baba tevékenységét, ami ugye jellemzően kettő típusú lehet, ha a kiságyban leledzik: alvás és ürítés."
Ezen azért jót nevettem...
-
Nekem csak mach3 van. Azt tudtad ha a lecserélt fejet elpakolod 2 hónap múlva újra használható?
-
veterán
Ezek azok a termékek, hogy csináljunk valamit és akkor mi is kiállíthatunk és ott lehetünk kb ennyi... A borotválkozáshoz 3 "borotvát" használok, de azok összesen nem kerültek 60 e-be.
(szakállnyíró 12 in 1 30e, xiaomi elektromos borotva 12e, mach3 pár e.... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest