- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #31 üzenetére
...vagy a "Fűnyíró ember"-ben...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azaz, induljunk el az úton a robot dadák felé... Végre a szülők elkezdtek foglalkozni az utódokkal... Aztán, ha valami nincs rendben, csoda, ha a szülők FB csoportokba rohannak tanácsért... Amúgy ilyen pelusra csiptethető bébiőr eddig is volt, csak azt nem rögzítette, hogy a gyermek épp ürít, hanem a légzés kimaradás (bölcsőhalál) miatt jelzett.
Lassan jöhet az abszolút biztonságos VR együttlét mint a Pusztítóban, vagy a Black Mirrorban...
-
rackalew
tag
Tuti biztos, hogy itt is jön a 4chan és ebből a marketingfogásból is viccet csinálnak, mint ahogy azt a Durex S.O.S. Condoms esetében is tették.
-
dolphy17
tag
"...jellemzően kettő típusú lehet, ha a kiságyban leledzik: alvás és ürítés."
Hat persze. A legenda szerint.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek a megszokott szolgálttások nélkül én is. Persze vannak újabbak, talán lesznek jobbak is, de azért a Google kereső mindig hasznos (ritkán kell két lapnál tovább lapoznom), a kapcsolódó szolgáltatádok világa a nyerő és kényelmes. Ám a fenti példa, miszerint gyakorlatilag egy cég napi vezetése, rutinja ltta kárát, mert a férj nem tudta mi történik otthon. Bejön ez a babafigyelő, meg pelenkafigyelő stb, akkor majd megnyugszik mondhatjuk, mert majd tudni fogja, mi történik otthon. Igenám, de akkor meg más fogja elvenni a gondolatát. A mérések kiértékelése, színes grafikonok, minden eszközén ott lesz a sarokban, hátha.
Nem jó ez így. -
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #19 üzenetére
Megnéztem. Zseniális sorozat.
Pjotr: én nem vagyok ellen a technológiának. De azt már most borítékolom, hogy nem fogják értelmesen használni ezt a technológiát sem az emberek egy része (többsége?).
-
Snowy_owl
őstag
Elkényelmesedtek az emberek. Ma már tiszta, hogy ha nem vagy hajléktalan, vagy olyan akinek direkt nincs mobilja(1 embert ismerek), akkor te elérhető vagy 0-24-ben akkor is, ha nem vagy a forrás mellett, ezért hát ha nem veszed fel a telefont, az olyan mintha eltűntél volna mellőle, és akkor ugyan úgy elkezd izgulni mint amikor mellőle tűnsz el, hogydeholvanhovalett,ittvolt. Nyilván van ebben sarkítás, de nem áll messze a valóságtól.
-
Ezek a borotvák... Kitalálnak ám mindent...
Én a DM-ben megvettem az 5 pengés Balea-t fillérekért, és jobb mint előtte bármi , amit használtam... ÉS még mindig nem kellett fejet cserélni, igaz én kb heti 1-2x használom.
-
Stanlee
őstag
A babafigyelo cucc nem rossz. Egyik kollegamnak a parja nem vette fel a telefont kb. 2 oran keresztul, kollega teljes panikban, biztos mindketto megmurdalt. Aztan kiderult, hogy mindketto aludt, telefon lenemitva, hogy ne zavarja oket semmi. Na most ha lett volna egy ilyen babafigyeloje, rabok, latja hogy gyerek alszik, akkor legalabb tudtuk volna hasznalni egy fontos megbeszelesen a kollegat, de igy mindenkit stresszelt meg pluszban teljesen feleslegesen.
Az P&G Opté viszont tenyleg erdekes, arrol egy kulon tesztet szivesen latnek, a tobbi fejlesztes kisse feleslegesnek tunik, megyek is es megborotvalkozom a buta borotvaval.
-
GSP
aktív tag
A melegedő Gillette cuccot kiprobálnám.
-
janeszgol
félisten
-
Én a hagyományos WC papírt is 3x-4x újrahasznosítom.
Ez az igazi greenthink. -
Attyaistten!
Baba-kaki figyelő okoska app! Miért nem a szülő foglalkozik vele?
Vécé papír cipelő robot! Nekünk egy polcon van mellette. De sajnálom őket, hogy az okospolcot még nem találták fel.
Az egy pohárnyi meleg vizes melegítő és kissé sokba kerül hatvanezerért.Ezeket az energiákat valami hasznosabb dologra is el lehetett volna használni.
-
sBc
aktív tag
Mai trendek, hogy az eladható ami fel van okosítva, mert egyesek elhiszik, hogy az jobb mint a hagyományos. Modernek kell lenni.
Egyébként meg én úgy tudtam, hogy épp azért kell hideg vízben öblíteni a borotvát, hogy a hőtágulás miatt ne menjen el az éle. Erre meg itt melegítik!
Meleg törülköző amit 1-2 percig hagyunk az arcon az meg a szőrszálakat puhítja meg.Én meg most feltaláltam az okos borotvahab melegítő készüléket!
-
atike
nagyúr
"A szenzor automatikusan regisztrálja a baba tevékenységét, ami ugye jellemzően kettő típusú lehet, ha a kiságyban leledzik: alvás és ürítés."
Ezen azért jót nevettem...
-
Ezek azok a termékek, hogy csináljunk valamit és akkor mi is kiállíthatunk és ott lehetünk kb ennyi... A borotválkozáshoz 3 "borotvát" használok, de azok összesen nem kerültek 60 e-be.
(szakállnyíró 12 in 1 30e, xiaomi elektromos borotva 12e, mach3 pár e....)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P&G tudja, hogy nem váltják meg a világot, de vannak kedves ötleteik.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest